Thursday, January 14, 2010

(gua) kepala blog yang gua rasa tak hype..

gua syak gua dah menyampah tengok kepala blog gua.

jaki plak gua tengok pidomat punye kepala blog, ada la unsur2 grafik sket walaupun gua tau bukan dia wat.

o.k gua azam dalam minggu depan gua nak wat kepala blog baru. yang style punye. cik epal pun kalah. hanis zalika lagila bye-bye gua ucapkan.

p/s: kalo lu orang rajin nak watkan untuk gua, gua persilakan. buat lawa2, niatkan untuk dapat pahla dan dibalas sorga di ari akhirat kelak.

p/sII: gua da pinjam buku photoshop kat bawah ni, gua da tak sabar2 nak edit gambar wat sign "peace" sambil cucuk pipi pastu letak bintang2 or bunga2 ke. ah! kalo cik epal leh wat, takkan time gua wat, orang nak jaki? blog gua pun blog awek2 gak. apeadahal?

Learn How The Pros Do It ~ Pergh! tagline dia pun da buat gua goyang!

8 comments:

aBoi said...

ape kes tiru2 orang..

she-G said...

selamat la manjadi awekkkss

Luca De Ketiak said...

nice book.

-awek sweet-

Cik Melur said...

mengapa perlu menjadi blog awek? buatla cam blog sembang kencang. nampak maskulin.

Nabil Fizri said...

Bikin 'Luv²' keliling dahi

Mommy Anyssa said...

less is more luca. gua suke yg simple2. janji gua puas bace. tp blog ni blog lu. bukan blog bapak gua. ye dak? hahahaha

Luca De Ketiak said...

aboi,
jepun dulu tiru orang tu yang makin bijak tu..

she-g,
ai laik!

luca,
wow dear!

cik melur,
da gua awek, kena la blog awek2..

nabil,
tu semestinya!

Cik Melur said...

hoo??? jadi cik luca la? bukan encik luca? ah, salah paham duniawi selama ni..