Monday, February 8, 2010

DAKAP AKU DALAM PELUKANMU!

Apa yang semua warga malaysia nantikan kini sudah muncul. Hip hip horray! GONDOL kini sudah berada di pasaran.

Tajuk: Memoir Gondol : Dari Desa Manong Ke Kota Serdang (gua print sket je, jangan nak salahkan gua kalo buku ni abis kalo lu orang lambat order!)

Harga: RM10

Untuk belian secara alam nyata:


Boleh didapati di:

1. Opis gua, Serdang, Selangor. (017-3320943 - cakap dengan p.a baru gua)

2. kirimkan kepada gua wang pos takpun kiriman wang dan untuk sesape dok kat oversea bleh guna western union. jangan lupe lak bagi sekali alamat korang..

Untuk belian secara alam maya:

1.Masukkan RM10 + RM1 [duit pos] = RM11 (nak masuk lebih pun takpe, gua terima dengan hati terbuka) ke akaun berikut, :

nama: jiewa enterprise (ip0192906-h)
no akaun : 12120000024100 (cimb)

tak pun akaun awek gua ni..

nama: nurul farhaana md. yusoff
no. a/c: 162263387692 (maybank)

3. sila anta slip pembayaran yang telah di scan atau gambar seksi lu orang memegang slip bayaran berserta nama penuh, no HP dan alamat kat mana gua nak anta buku tu ke: lucadeketiak@gmail.com
dengan tajuk e-mel:
SAYA SAYANG GONDOL!

kalo malas nak e-mel, sms details korang kat no.017-3320943.

3. duduk rileks2 kat umah tengok astro sementara tunggu brader posmen anta buku tu kat umah korang.

4. da dapat buku, sila gembira. kalau bagus beritahu kawan, jika tidak bagitau gua. apa2 pun wang takkan dikembalikan. harap maklum. ik ik ik!

p/s: lupa nak kabo, ada HADIAH MISTERI menanti pembeli.

23 comments:

Brader Diego said...

gua setuju. citer banyak tak guna, lu orang tolong lincah sikit dapatkan buku MEMOIR GONDOL...

atreyu strange said...

Wa support buku lu. Tapi wa tak beli. Wa kasi promo je kat blog. Haha.

Ok, go here.

nizamsani said...

aku nak satu.

Luca De Ketiak said...

brader D,
lu tak nak order ke? cerita banyak tak order pun tak guna.. keh keh keh!

atreyu,
lu tolong jual. gua bagi komisyen.
pepehal e-mel.

nizam,
alamat?

maEL said...

cilakak, gua dah habis baca semua cerita gondol dekat blog lu. kena beli jugak ke? kehkehkeh.

simpan satu!

ateeka amer said...

nak satu. nnt bank in kat akaun cimb. nak yg rm10. leh?

eDdY said...

gua nak gak...
nnt gua bank in kat acconut p.a lu...
bagitau p.a lu tu nnt jgn igt duit dlm account dier tu bertambah secara otomatik plak...haha

Luca De Ketiak said...

mael,
ini jenis lu boleh bawak masuk toilet. takkan nak bawak pc masuk toilet. stail tak senonoh.

ateeka,
bleh je. da settle sume, gua anta..

eddy,
lu punye GONDOL gua tgh proses.

kucai said...

aku da order..nk bt koleksi..hahahaha

-zairy

Luca De Ketiak said...

tq kucai..

mintak tolong promote kat jiran2 sekali ek..

10tonmind said...

aku pun dh oder...tungguuuu

QueEn=sQema said...

nih sampai bila d bukaa??? malas lah nk p atm... huhuhuhu..

Luca De Ketiak said...

10ton,
nanti wat review na..

queen,
buka selagi stok masih ada.

athirah_trah said...

nak satu jugak..tpi nk western union 10 hinggit..ermmmmm..kos nk bayar western union tuh dah 50 ribu rupiah..ermm...lan lapan tahun ni agak2 de lagi x stock..tyme tuh balik msia

cicakuben said...

wlu da bca suma kisah Gondol,but ttp nk beli..nak wat koleksi heheee...ble bg Luna baca bl da bsar nt...

**da order!

-N e Y r A- said...

NAK BELI!!!! :P

-N e Y r A- said...

nak kena bayar dlu then order ke mcm ne? xphm. hehehe

Khairi said...

lor. buku ni pasal ape? serius ke ni huhuhu

Anonymous said...

salam..
sy da buat paymen utk buku ni da sbulan lebih da..
sampai arini xdpt2 ag buku tuh..
bile msg,non hado nye nak layan..email pon xdenye nak replai..
bile call,asek cakap da post dah...
sampai bile ag harus tunggu?agak2,makan taun gak ke baru buku ni nak sampai...

abahryan said...

syeikh alamat opis anta dimana?ana nk dtg sndiri amik buku anta kerana ana juga tinggal diserdang yg ana anak jati serdang yg tidak perlu merntau utk smp ke serdang..

nuurnoar said...

salam...sedare..itu buku ada lagi ka???...mahu beli satu :)

little monster said...

bro ade lg x buku ni...haha cam ape ntah ak eh skng bru nk tnye..haha

Fatemah said...

bro...wang da bank in...jangan lupe pos yer..