Friday, February 5, 2010

(gondol) korang bukan pemuja gondol yang true kalo korang tak datang!!


ayuh sekalian pemuja gondol!

gua menjemput kalian ke maskara 19.
lu orang WAJIB datang. usah bagi alasan..

yang capik datang bertongkat
yang buta datang berpimpin
yang pekak leka bertanya
yang kecil terambin lintang
yang jarak tolak-tolakan
yang pendek tinjau-meninjau
yang kurap mengekor angin
...

kerna GONDOL akan berada di sana malam besok buat julung2 kalinya untuk sesi fotografi dan sain autograf khas untuk pemuja2nya sempena penjualan sulung bukunya, MEMOIR GONDOL : Dari Desa Manong ke Kota Serdang.

p/s: gondol kata kat gua time makan tadi "aku segan ar, sain aku buruk."

8 comments:

Mommy Anyssa said...

prektis byk2 la. haha

she-G said...

tu ar..prektis mek perfek...

whatever said...

compom, ari ni gondol dok prektis men-sain je...smpai kije kt opis pn skt terbengkalai...


hahaa...

whatever said...
This comment has been removed by the author.
10ton mind said...

prektis gondol...gua nk tgk sain lu yg paling cun esok

marinirafar said...

ah, sain buruk ke tak ke, ai nak suruh abam gondol sain 30x. hihihi

paiseh said...

wajib tak wajib tak kire.. gua balik kampung. ho ho ho!

CikMelur said...

bagitau kat gondol maskulin, ai ta dapat dtg. suh beliau simpan seekor buku untuk ai. die dah janji nak cium atas kulit buku.