Thursday, February 4, 2010

(gondol) cerita banyak tak guna..

gua pinjam kata2 brader diego untuk tajuk kali ni.

gondol kini sudah menjadi satu fonomena yang menggegarkan tanah air kalah berita pasal saiful bahari ngan anwar berahim.

sudah ada sesi interview bersama gondol oleh marini rafar. tak kenal marini rafar? sila tanya pipiyapong. tak kenal pipiyapong? sila bunuh diri.
lu orang boleh baca pasal interview tu DI SINI.

gondol juga kini sudah ada fanpage sendiri. sket lagi je dia punye fan nak dekat sama banyak ngan dr. rozmey jus mate tu.. selalu update plak tu. pesen dr. rozmey gak. sila klik kat fan badge sebelah kanan blog gua ni untuk turut serta menjadi fanatik gondol.. dan jangan lupe ajak kawan2 lu orang sekali.

memoir gondol : dari desa manong ke kota serdang akan berada di pasaran bila2 masa.. boleh standby duit kwsp takpun duit tabung aji korang untuk beli karya agung ni..

p/s: gondol kata dia nak bagi HADIAH MISTERI. gua iyekan aje...

3 comments:

ShaZ Lee said...

luca:leh simpan 1 buku?xsmpt nk g launchg buku tu..aku byr online jer leh?

she-G said...

dah launch ke???wat kat mane??grand tak???

bdk dpn pc said...

sbtu ni kn bru launch??? musti grand nye...fan gondol kn ramai...