Friday, March 12, 2010

(gua) membebel stail mak-mak

gua skang ada masalah serius.

gua akan tido jam 4 lebih pagi then bercakap dalam hati,

"arini gua azam nak bangun kul 6.30pagi, solat then mandi then terus sambung keje.."

gua pupuk otak gua dengan kata2 tersebut.

tapi yang gampangnya, otak gua suka melawan gua skang.

gua bangun jam 12 lebih. then blur2 nak wat keje ape.

fak tul..

gua serius memerlukan seorang PA untuk membantu gua wat keje remeh2. sial ape taip database pun gua kena wat?

so, ini entry serius. sape2 mau PA, sila e-mel gua. ya! ujian sebelum penerimaan menjadi PA kali ini adalah amat ketat supaya gua tak tersalah pilih lagi. ya! cik aishah conteng jika mau pun boleh mintak juga. hahaha!(gelak tak ikhlas)

e-mel: lucadeketiak@gmail.com

p/s: gua skang tengah berjinak2 nak jadi guru, so sape2 berminat nak jadi anak murid gua, bulan 4 ni gua da start kelas. gua mengajar orang shortcut untuk berbisnes. tak perlu lalui jalan2 yang gua lalui dulu. itu pasal gua bz skang.

4 comments:

CikMelur said...

mano poie si oked eh?

grup fun fun pun macam da ta jalan je. baru berangan nak lepak serdang

Luca De Ketiak said...

oked da berenti.

grup fun2 tu gua founder. kalo nak fun2 datang je serdang. konfem fun. skang da bleh lepak kedai groovy baby. kedai fynn jamal..

Syima Boyd said...

biar betik? gua hantar cv kat lu kang...

Luca De Ketiak said...

syima.. da anta ke?