Monday, March 1, 2010

(gua) misi penting lagi getir

entah hantu raya apa tah merasuk dalam badan gua, arini gua kerap update blog.

tadi gua cakap gua nak wat band punk.

sejajar dengan itu, gua juga ada lagi satu misi penting. misi ini dinamakan:

misi tak makan nasik

aritu 3 ari gua tak makan nasik pun cutting badan gua da mirip hanis zalikha, cuba lu orang imajin kalo sebulan gua tak makan nasik?

pergh! memang bleh pakai baju takde lengan ala nadal lah!

misi ini amat serius.

untuk tunjukkan gua serius dengan misi ni, gua da amik satu alat eksesais dari umah makbapak gua kat ipoh.


menatang ni nama dia bola eksesais. gua tengok jackie chan pun eksesais pakai bola ni. bola ni takde di jual di mydin. sebab tu gua rembat kat umah ipoh je.

4 comments:

stiffler said...

lu agak lemak bawah ketiak bole hilang ke kalau guna bola biru tu??

cHeQgu sQema said...

rasenyer bola tu yg kurus nanti......

shera said...

3 hari xmakan nasik leh kurus ker?
apsal aku konfius?

asked said...

sebulan tak makan nasi..
cicak pun tekojot,,