Monday, March 1, 2010

(gua) kalo britain ada sex pistol, malaysia ada band gua

gua tiba2 semangat2 nak tubuh band punk.

nama band tak tau lagi.

so, sape2 yang berminat nak join band gua, sila e-mel gua.

ingat, ini band punk. jika anda pesen pakai baju batik, tolongla padamkan hasrat nak join band gua.

p/s: gua rasa macam gampang. da tua2 baru nak buat band punk.

p/sII: nape gua nak wat band punk? sebab, time nyanyi boleh mencarut.

p/sIII: band punk gua nanti, dia punye influence, band bawah ni..

10 comments:

nizamsani said...

band punk kau tu perlukan pemain caklempong tak?

Luca De Ketiak said...

gua perlukan pemain kestenet.

lu bleh main?

10tonmind said...

kalo kompang bole x...

Luca De Ketiak said...

lu main kerincing..

CikMelur said...

angklung? saya terel men angklung

Luca De Ketiak said...

nak gua hentak pakai buluh angklung tu, lu awek..

nanti orang kata gua kejam lak..

CikMelur said...

ntahnya.

kejam. kejam.kejam
(tumbuk dada anda berkali-kali)

nizamsani said...

aku buta muzik.satu alat muzik pun tak reti main.alat lain aku reti la main.tapi tak boleh bagitau la.sulit.

cHeQgu sQema said...

angklung?

bobp said...

nak punk tak kira tua muda bro.. bikin je..