Saturday, April 3, 2010

(gua) best kan kalo ada pilihanraya kecik kat tempat kita?

bila la nak ada pilihanraya kecik kat tempat gua ni?

kalo tak, sure settle masalah jalanraya yang lubang2 macam cibai, masalah anjing liar banyak nak mampos, masalah kedai judi merata2, masalah kedai mamak jual megi kosong rm3.50, masalah pendatang haram yang ramai gile, masalah kilang haram dan banyak lagi...

bila la nak ada pilihanraya kecik kat tempat gua ni?

4 comments:

stiffler said...

pergi bunuh lu punya wakil rakyat tempat lu..this is for your own sake..

Muhamad A Halim said...

lu pindah g hulu selangor esok
dptla rasa pilihan raya kecik

sinaganaga said...

weh, gua baca blog lu ni. :)

Luca De Ketiak said...

wah.. abang naga baca blog gua.. hahaha!