Monday, April 5, 2010

(award) yey! i dapat award dan yey! i nak bagi award plak!

hai semua..

i dah hampir penuhi semua syarat2 untuk jadi blog awek2 terhebat.

1. review film i da penah wat.
2. letak gambar pun i da buat.
3. video klip da letak.
4. lirik lagu pun dah.
5. upload gambar makan2 pun penah.
6. header kaler pink dengan motif awek2 pun dah.
7. wat kontest pun penah. tapi tu kat blog lain. kira penah gak la.
8. suh orang follow blog i pun dah... "i follow u, u follow me back tau!"

yang i tak penah wat, tinggal 5 je lagi.

1. amik gambar dalam toilet sambil wat muka kiut mulut muncung dan tangan wat simbol peace cucuk pipi.
2. letak nuffnang then suh orang klik2.
3. suruh orang komen2 kat entry i..
4. blogwalking, komen apa patut walupun tak relevan.
5. bagi award kat rakan2 awek yang lain.

so, arini i nak wat lagi satu perkara untuk memenuhi kriteria menjadi blog awek2 terunggul.

i nak bagi award!! yeay! hepi! hepi! yepak yepik yepuk!

u all jangan tak tau, i da penah dapat award tau! cik melur bagi.

award ni...
tq cik melur! *wink! wink!*

o.k, i taknak pass award ni kat orang. so, i amik inisiatif sendiri, belajar photoshop dan wat award kat bawah ni..


ha.. ada award mestilah ada syaratnya bukan? i nak senaraikan syarat2 untuk award ni:

1. pass award ni pada sape2 u rasa blog dorang kiut. tak kesah berapa orang pun. janji bagi. kalo tak bagi i kecik ati tau. auw! sila paham, blog yang kiut. kalo blogger dia juga kiut, kira bonus lah!

2. blog yang u nak bagi award ni tuan punya dia mestilah AWEK. di ulang, AWEK. sila amik perhatian, arbok tidak di kira AWEK.

3. bagitau kat tuan punya blog tu yang u da bagi award ni kat dorang. penggunaan ayat "I DAH FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK TAU?" adalah amat digalakkan. dan jangan lupa, letak link dorang tau..

4. u mesti bagi 1 (satu) sebab kukuh nape u memilih dorang terima award ni..

o.k u all. award ini award serius tau, jangan rasa i main2 plak. susah payah tau i design award ni untuk bagi kat semua orang..

i mulakan dulu k..

penerima pertama award "kiut sangat blog dia" adalah:

1. cik epal 06
-sape berani cakap cik epal tak kiut? eh.. sape berani cakap blog cik epal tak kiut?

2. cik melur dan lalitha
- i bagi sebab dia bagi kat i award.. ahaks!

3. awek sweet
- gila ape i tak bagi award kat awek sweet?

4. baju karung.. eh silap, baju kurung
- dia claim dia kiut. i iyekan aje..

5. she-g
- dia ni paling banyak komen kat blog i, so i bagi jelah..

6. aishah conteng
- dia ni kiut tau.. lagi2 kalo pegang senapang. betul..

7. marini rafar
- blog dia kiut..bf dia pun kiut. keh keh keh!

8. dila raden
- dia tolong i jual buku gondol time maskara aritu. untuk menghargai penjualan tersebut, i bagi la award ni kat dia..

9. peti suara
- i bagi sebab dia kroni awek sweet. harap maklum.

o.klah, i da ngantuk da ni. hajat di hati i memang nak bagi kat sume awek2 yang gua kenal tapi mata i memang tak mengizinkan. so, skang ni terserah pada u all untuk sebarkan award yang i buat ni..

take care ye u all sume. i nak inform kat penerima award ni jap.

jumpe lagi!

20 comments:

shakinah said...

7. marini rafar
- blog dia kiut..bf dia pun kiut. keh keh keh!


hahahhaa. pipi kiut. yeaa

she-G said...

ces..tu ke alasan nyer??hoh..
ai komen blog yu nak bagik sokongan supaya yu truskan merapu rapan...

dan...nape ai nyer name warne klabu..wrna murung tu yu bagik..ai tak shuke la..

last..ai tak memenuhi kriteria..ai bukan awek dah..huuuuu....dah nak jadik mak wok dahhhh

marinirafar said...

oitss... mana boleh pipi lagi kiut dari i.. muka garang tu!

CikMelur said...

hikhik

tima kaseyyy bebeh!!

memang terbaik sungguh award nih. haha

haan said...

GAMP.

aishah_conteng_je said...

rasa macam nak pukul orang je. luca gila!

FdausAmad said...

Lu nk kena lempang ke apa ni?

pu3iman said...

ahahaha.... luca dah tertukar jd Ricky Martin tuuuu :D

Luca si Awek Jambu!

Luca De Ketiak said...

ha.. yang da dapat award dari i tu, jangan lupa bagi award tu kat orang lain tau..

kalo tak, i kecik ati..

cik EPAL said...

hakk cute la sangatttt. terima kasih bagi award sempena hari merdeka minggu depan ni :D

cik EPAL said...

hakk cute la sangatttt. terima kasih bagi award sempena hari merdeka minggu depan ni :D

Luca De Ketiak said...

amboi cik epal.. seronok sangat sampai post 2 kali..

Sarabat said...

Sawan...dia dah datang balik agak nyerr!!

TuN Zarie UTaMa said...

header yang cantik dan boleh menggoda aweks biasanya mempunyai gambo kasut tumit tinggi ... syabas!!!

TuN Zarie UTaMa said...

header yang cantik dan boleh menggoda aweks biasanya mempunyai gambo kasut tumit tinggi ... syabas!!!

BajuKurung said...

haha.. siyes xleh blah.. dh lame gua x jnguk lu.. dh jd awek2 dh skrg.. bersar impactnye...

deus X machina said...

pipi kiut kah?
kah kah

cacah said...

header tu kiut...

haha. memang tersengih sorang la ngadap entri ni! :P

Miss Lalitha said...

lu taktau ke cikmelur kasi lu award tu sbb lu punya personaliti sebijik mcm pompuan? lu boleh tipu melur tapi lu tak boleh tipu gua! bluwekk!

BELALANG said...

hahhaa.. bllg nk jugak boleh???? =P