Tuesday, April 27, 2010

(i) i heart u! xoxo!

hi semua! i kembali lagi. rindu nya kat u all sume! hope u all sume tak nakal sepanjang ketiadaan i. plz..plz..plz.. u all jangan nakal!

o.klah dear.. aritu i dah buat award dan dah bagi award kat rakan2 seperjuangan i sume. i hepi sangat sebab sume suke dengan award yang i bagi tu.. hepi hepi hepi...

kali ni, i nak beri penghargaan kepada peminat2 misteri kat blog i plak. ha.. jangan tak tau, i ni ramai peminat misteri tau. i tahu, bukan i je yang ada peminat2 misteri camni, blogger lain pun ada juga, jadi i amik inisiatif ini bagi pihak semua. *wink! wink!*

peminat2 misteri ni kan, i syak dorang ni kekurangan kaseh sayang, jadi i buat label kat bawah tu khas sebagai penghargaan kepada mereka.

mari kita sayangi mereka2 ini. hug hug kiss kiss!

u all tolong i sebarkan label ini tau, kalo tak tolong, i tak nak kawan.

i bukan ape, i nak bagi semua anon2 tau, yang masih ada yang sayang mereka2 ni..

jangan benci dorang ni tau, kalau kita benci, kita pun nampak kurang kaseh sayang macam dorang gak, so sayangi meraka!

p/s: anon2 ni mungkin datang atas nama lain, pengawal ke, bodyguard ke, baba ke, walau atas nama mereka datang pun, sayangi mereka! ayuh kita sebarkan cinta! ik ik ik!

9 comments:

CikMelur said...

wah, rasa bengang dilahirkan melalui kasih sayang. ai like abang luca!

sebelas said...

rasa nak muntah pasal kelembutan dan keayuan bahasa kali ini..hahahahaha



http://nomborsebelas.blogspot.com/

Anonymous said...

apakah ketahian ini?? sori, i pun tanak kaseh sayang org mcm u!

cHeQgu sQema said...

*sayer sdg ketawa*

BajuKurung said...

wakakakaka.. nie yg wat gua jeles ngan anon nie.. ekekeke

TuN Zarie UTaMa said...

satu usaha murni yang patut dipuji.

deus X machina said...

hai anon

TAIN 3T said...

ayat2 dalam post yg macam gampang sgt

AdiHana said...

u ni penyayang la. i loike~