Thursday, April 1, 2010

(pidomat) april fool yang disambut dengan tangisan

arini besday pidomat.

gua rasa gua antara orang yang tak penah lupa cakap "hepi besday" kat pidomat.
dari dulu sampai la taun lepas. yela! lahir time april fool, mesti dokter yang sambut dia dulu ingat mak pidomat wat lawak hatta air ketuban da pecah.

"doktor, air ketuban saya da pecah.."

"ah! nak wat lawak april fool la tu?"

1/4. mana ada benda yang serius? dulu masa pidomat cakap kat gua, yang besday dia 1/4 pun gua ingat dia wat kelakar. nak jaga ati, gua iyekan aje.

nak wat kad, gua memang tak kreatif. nak bagi kete, dia baru beli alza. nak bagi duit, dia da kaya. nak bagi umah, umah dia da 3 tingkat. nak bagi awek, dia da ada bini. nak bagi kemahsyuran, dia memang da gila glemer.

so macam taun2 lepas, gua bagi ucapan "hepi besday" jela.

tapi berbeza sket taun ni, gua nak wat special sket, gua nak cakap "hepi besday" thru blog. dia baca ke tak blog gua, gua pun tak tau, tapi gua harap dia baca.

cakap "hepi besday" thru blog stail kan? nampak macam berwawasan je.

dan

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

jimat!

hepi besday pidomat!

4 comments:

TuN Zarie UTaMa said...

gua tak kenal pidomat.. tapi gua heppi besday gak... jimat dan praktikal.. wakwakakaka

she-G said...

yup...selamat hari lahir gak...

dan slamat gak duit kawan encik pidomat neh

Haziren Tukiman said...

Pidomat = Firdaus Samad

betul tak?
huhuhu...

Ahmad Fetri said...

hmm.. xde lagi de tggal komen kat sini.. aku rasa dia da blushing ko wat pos ni untuk bday dia...