Wednesday, May 5, 2010

(gua) ketagihan baru yang bisa merubah masa depan

gua kini mengalami ketagihan baru.

selepas ketagihan pada fesbuk, formspring dan beskal, ketagihan baru ini bakal membuatkan masa lapang gua penuh terisi.

nak tulis entry pun dah tak bape semangat coz gua dah jarang keluar memerhati orang. banyak keje nak kena wat.

o.klah, gua takde masa sangat nak menulis ni.. lu orang nak tau ketagihan baru gua? ni ha.. kat bawah ni..

14 comments:

Anonymous said...

zaman tok kaduk dah game ni...main zuma versi baru la...mencabar habes

Anonymous said...

zaman tok kaduk dah game ni...main zuma versi baru la...mencabar habes

Lyana Marzuki said...

gua dah complete dah pun game ni. haha.

cacah said...

masa kursus dulu ada modul IT.. tapi sebab semua da pandai, assignment cepat siap pastu masa kelas banyak diisi main benda ni.
sekali lecturer masuk mengejut, marah la dia tengok kami duk layan benda ni... haha.

ikanpari said...

hahaha....
aku bleh gado lagi ngan anak buah aku pasal nak main game nie....btol addicted la....

Anonymous said...

Dulu bapak gua marah gila mak gua main zuma..tp bila mak gua ajar bapak gua main zuma, diorg siap leh gadoh berrebut nak main zuma...

\m/ 10tonmind \m/ said...

uiihhh...zuma..lame x main game nih...

.::fuschiafasha::. said...

hehehe..
zuma mmg terbaik..
aku pnh smp dpt surat warning letter sbb banyak tuang class akibat terlalu addicted dgn zuma..

eh, klu men zuma tem tgh bengang lg bertambah terer tau..
cer ko try..
=)

miss said...

game zaman aku stdy2 dlu... smpi hang pc.. x berenti2 maenn... ahhaha....

senorita mawa said...

yeah! BEST! (:

she-G said...

zuma baru lagik besh..shusah sket dari yang versi lama ni..

takde kene game zuma baru nak di download???

bloody mary said...

aku dah khatam 123kali zuma nih..sekali main terus smpai level 13..cane nak donlod zuma baru? ye, aku memang jumud..

Amalina said...

aku penah ketagih maen zuma..bukan setakat aku..adeq beradeq aku skaly..
adeq aku maen zuma sampai gatal2 badan cuz x mandi..mak aku plak dengan kepercayaan karut kate game 2 ade curse yang wat adeq aku gatal2..die pakse kitorang buang game 2..siyes die kate game 2 ade cam kuasa sumpahan..akhirnye aku kene bertukar kepada tumblebug cuz zuma kene delete.fcuk!

indahnyasisuria said...

haha... zuma; addicted and still..