Friday, May 14, 2010

(kerja kosong) sambil2 tengok piala thomas tu, baik u all try mintak keje ni..

salam 1malaysia. hai semua. lama kan tak jumpe? rindu tak kat i? i rindu sangat kat u all sume..

arini i nak bagitau satu benda serius! tapi u all sume jangan la serius sangat baca entry ni, nanti tak comel. ik ik ik!
benda serius ni lagi serius tau dari farizuan tazari yang emo tak tentu pasal kena boo ngan penyokong malaysia time thomas cup aritu. sian dia kena boo. i simpati sangat.

i sekarang sedang mencari 6 orang gadis (gadis sejati macam i, bapok tak bleh tau) untuk berkerja pada 28-30 mei 2010 di midvalley. meriah tau tempat tu!

keje u all nanti adalah u all kena dok kat booth, kat sana ada event "brading malaysia". gaji dia memang lumayan. dapat la u all join i nanti sama2 kita jaga booth. suke! suke! suke!

ini syarat utama kerja tu: janji u all bleh pakai baby tee dan bleh bercakap. tu je. mudah kan syarat dia? tak perlu bawak resume, tak perlu nak jawap soalan iq. baju di beri percuma pulak tu, best kan?
tapi, kalo u all bleh pakai skirt dan kasut sukan lagi lah markah lebih u all dapat. bestnya.. yang buat lagi best, makan u all di tanggung, berak kat toilet midvalley, wah.. toilet dia ada ekon. i pun suke toilet midvalley.

untuk awek2 'u' yang tengah bercuti, i suggest sangat u all try mintak. dari u all idup menyusahkan ibu bapa dan juga pakwe tersayang, baik u all cuba berdikari wat keje ni. tak susah pun. dah la berfaedah dalam mengisi masa lapang, bergaji lumayan plak tu. rugi tau kalo u all tak mintak. da dapat gaji nanti, bleh kita shopping same2. mesti best kan? suke suke suke!

o.klah u all, kalo u all berminat, u all bleh emel i kat: lucadeketiak@gmail.com.

lupa nak bagitau, tarikh tutup dia 23hb mei 2010.

jumpa di sana. love love love...

5 comments:

Hidemichi said...

dah lama gua tak singgah blog lu ni luca...pesal lu berubah jd mcm ni?

Anonymous said...

apa kata ko yang pakai skirt dan kasut sukan.


oh shit.histeria satu midvalley.hahahaha...

Anonymous said...

mmg kne pkai skirt n kasut sukan ke?

fndrocka said...

luca upah awek mana lak tulis entri ni

ciK giNcu said...

klu xpki baby tee x boleh ea?