Thursday, May 27, 2010

(tuck & ming ming) kucing i yang kiut.

ada anon cakap yang blog i ni penuh caci maki dah skang. benci tau anon2 ni, suka tuduh i bukan2. mana ada i camtu, i ni penyayang tau orangnya. tak baik tuduh i menyebarkan kebencian. berdosa tau tuduh2. benci benci..

ape? tak percaya yang i ni sorang yang penyayang? ha.. i ada buktinya.

i sekarang da ada kucing. 2 ekor sekali tau. i amik kat paws. best tau ada kucing ni. bleh hug hug kiss kiss dorang. u all kalo nak gak ada kucing macam i ni, pegi la paws tu. paws ni dekat2 dengan roundabout aiport subang tu. banyak lagi kucing2 yang kiut kat sana. anjang pun ada. geram tul i tengok sume kucing2 kat sana. murah je. kalo kucing dewasa rm30 seekor, kalo anak tucen (kiut kan?) rm50.

pergila. ajak boifren u all sume belikan kucing untuk u. lagi satu kan, kucing ni sume dah jinak.. u all tak payah lagi nak ajar dorang berak dalam bekas dia. dorang dah tau berak sendiri. takpayah dah lagi u all nak risau dorang ni berak merata-rata.

ini yang pakai eye liner ni nama dia tuck. dia ni pantang tengok jari orang, mesti dia nak gigit.


ni pulak nama dia ming ming. dia kuat menyorok. susah kadang2 i nak cari. nanti2 i nak letak loceng kat tegkuk dia. mesti lagi kiut kan?

ha.. amacam u all? kiutkan kucing i? i sayang sangat tuck dengan ming ming ni. nak kata lagi i ni tak penyayang? tak mau kawen kalo u all cakap camtu lagi.

o.klah u all, i nak pegi bagi kucing2 i ni makan. dorang dah miaw miaw dah tu. tata! jumpa lagi.. :)

17 comments:

TAIN 3T said...

gua nk datang opis lu beb, tapi gua bkn nk dtg tgk lu, gua nk tgk kucing lu si tuck tu aje, geram tgk muka jenis nakal tuh...

she-G said...

lelaki penyayang rupanya...bagus....besa laki jumpa kucing disepak je..hahaha

r u s Y d a said...

anak tucen. hakhakhakhak. tuck, nak curik.

hEarTLeSs said...

haha comel2

Hidemichi said...

Ming-ming dan tuck je? Linny xde?

Anonymous said...

I ada 24 ekor kucing (nenek,mak and baby)???mcmana?i lebih penyayang la kan???hehehe

WANITA.ITU.ADALAH.AKU said...

tuck sungguh menawan..pakai eye liner tuh..!!

NenekPenne said...

tetiba ku rasa entry ni mcm gedik gitu... ha ha ha

fazlyna arif said...

aku nak kucing mata beso mcm dalam citer shrek tu

haan said...

sayang kucing lebih ke sayang makwe lebih?

cikCEPET said...

ahaha~
chumill jep ming.ming tuh...

:))

cHeQgu sQema said...

aha.. cumil2~~ yg blkg tuck tu comel.............. ahaha..

fndrocka said...

aku takut kucing tu bila dah dapat kat lu...beliau dah tak jinak

fini mahadami said...

Tuck pakai eye liner - so cute!! eh, kucing saya pun nama Ming Ming (short for mingo mingo) :) A good deed for adopting them from the shelter, my ming ming pun saya adopt dari SPCA. Good job!

haan said...

x jawab gua tanya!

cacah said...

comelnya la tuck and ming ming ni... :D

Wanniey said...

ooopppss... ming ming.. mcm nama kucing ku yang ilang itu... jenis yg sama... color jer lain... ming ming saya color oren...