Thursday, June 24, 2010

(anon) selamat tinggal anon ku sayang. moga lu tenang di sana.

*gua dah reply ni dalam komen semalam. tapi sebab gua takde mood nak menulis arini, gua cuma re-post je apa yang gua tulis semalam.

fak tul..

ilang sorang pembaca/stalker gua.

1."Aku pernah jumpa luca ni.Sebab dia kerek sangat,aku nak tgk kerek macam mana dia boleh tahan."
-kalo pernah jumpe gua dan rasa gua kerek takat ni ada 3 orang je:

1. ex-gf ayan
2. adik angkat meor
3. dr rozmey

so, antara 3 ni sape lu? banyak dah gua jumpe orang, tak penah pun kata gua kerek. pelik ni. kalo gua termainkan perasaan lu, mula2 gua nak mintak maap gak tapi gua pikir2 balik pegilah mampos. lu sape pun gua tak tau..

2."Sekali aku provoke dia tgk.Macam mana pergi. Dia mungkin lupa orang yang tak puas hati dengan perangai kerek dia. Takpa..bagi dia leka sket.Ni dah kena kita tgk macam mana."
-gua tak rasa terganggu langsung ngan provokasi lu, tahap tu je lu nak bagi gua? kamon anon, kalo lu kata lu kenal dan penah jumpe gua, lu pasti tau benda2 ni tak jadi kudis pada gua. gua tetap terbang tinggi, gua takut lu tu je yang tak kemana2. bawak vespa ari2 stalk gua. takpe, gua suka.

3."Ni antara luca ja."
-kalo lu tak puas sangat ngan gua, jom datang lepak kedai gua. gua bagi lu vvip pass punye. tak puas cakap la. ni dok anon2 ni, ish.. macam tak sedap ar. macam ada sket bacul. bukan nak gaduh pun. cakap je apa terbuku di hati. gua terima ngan ati terbuka. ni stok awek2 kena romen pastu kena tinggal pakwe je rupenya.. kita lepak nanti, gua bleh ajak pido ngan pipiyapong sekali. mungkin banyak benda kita bleh borak kan? kalo lu terima pelawaan gua ni, reply je kat gua punye emel: lucadeketiak@gmail.com
baru jantan ye dok? kalo jantan la. kalo pompuan lagi gua suke.

4. "Oh ya..tak payah nak salahkan jen.Kesian orang tak bersalah."
- oh ya.. gua bukan salahkan jen. sila paham gaya bahasa sinikal.

5. "Pipi kan dewa blog.Strategy bisness la ni.Pakai sms pun kira jadi.keh keh keh..siannnn kat pidomat."
-bab pipiyapong. malas nak cerita. nanti2 la kita tengok camne. tapi gua bagitau sket ar. pipi pun tak kesah. yang lu orang lain ni dok menyalak pehal. lu tak salak plak kat jayzuan buku dia noh hujan bagi pasca kata? nak kata ini soal bisnes? kamon, jual buku ni tak membuatkan gua dan pido (nama manja yang lu bagi) kaya pun.. ni sekadar sumbangan kitorang pada industri. kalo lu nak wat buku, jangan risau, gua bleh bagi rege baik punye. rege anon2..

6."Cuma tang kaver ja,kena pulak ko buat,memang kena la. Nasib.Selalu pelece orang,sekali sekala kena pelece balik,amacam?"
-kaver dia bukan gua buat. kalo lu dah beli sure lu da baca terang2 kat kulit buku tu kan? ish. nak gua kata buta hurup, stalk blog gua ari2.

6."aku da beli buku ko pidomat.Aku tadahal dengan cerita-cerita ko.Aku pembaca blog ko.Tapi aku beli under nama orang lain."
-beli buku pun under nama orang lain. takat ni yang gua tau, x-gf ayan je yang beli buku pakai nama bk. kamon, gua arap lu bukan bukan x-gf ayan. kalo tak, gua suh ayan je settle.

6."Tuan blog pun rilek rilek. KerjaTakda kecoh-kecoh.Kerja bagus,aku cakap la."
-pasal kecoh2, gua rasa lu yang kecoh2 kat blog gua tak tentu hala. takkan lu tak puas pasal takde orang nak support kempen log off fesbuk lu tu, dendam sampai ke sudah. serius dowh. gua sumpah tak heran. gua sentiasa enjoy ngan idup gua.lagi satu, gua buat keje bukan nak pujian lu. baik sufian abas puji gua, kurang2 dia bagi gua wang. lu ada? owh gua lupa.. lu da beli buku pido (nama manja lagi) pakai nama orang lain, oleh kerna itu, lu dah sumbangkan kira2 rm10 pada gua. terima kasih gua ucapkan.

7."Ubah perangai luca.Kurangkan sakit hati orang lain."
-ubah perangai nak jadi macam lu ke?

8. "Kalau lepas ni ada anon,bukan aku dah.Sebelum-sebelum ni pun bukan aku sorang jadi anon."
-i'll be missing u bebeh!

9.(Geleng2 kepala kali terakhir).
- pasti gua merindui momen ini nanti. plz anon, kamu jangan pegi.

xoxo! :-) ---> ini pasti bukan yang terakhir. dun wori be happy!

6 comments:

hentakbelipat said...

lepas ni aku plak nk jadi anon

Sang Harima said...

Dr Rozmey dah jumpa lu?!! kerek tak dia?

Anonymous said...

Ha ha .
Ye, bahase sinikal tak ramai paham .

honeyhorny said...

Goyang yer anon.hiks

[ o k e d ] said...

ex gf ayan kata luca ditaktor la, lupa ka? hah, BK yang nak belikan, gua jugak yang kena?

eh ni cerita ex gf ayan yang nick dia oked kan?

dia dah ada suami, tak payah nak pening stalk luca. lagipun dah lama tak jumpa luca. bila nak bukak kedai?

anon anon, sana sini kau bawak cerita aku. hari tu tanya kat formspring luca pasal aku. kau tak suka aku, kau buatlah 'group' 'kami pembenci oked dan luca' lepas tu kutuk kat sana kaw2, baru seronok.

buku jayzuan pun oked suruh BK belikan.

mikhaelahmad said...

sayang lu dekat anon ni. begaya lah.