Monday, June 7, 2010

(i) rindu rindu rindu!

hi semua! apa khabar?

i tau mesti ramai yang rindukan i kan terutamanya anon2.

sori ye, internet tempat i macam khinzir. ini pun i kena pegi oldtown semata2 nak update blog ni.

kabel internet tempat i kena curi. i memang dah hangin gila. menyusahkan orang betul pencuri kabel berkulit gelap tak sedar diri ni. i memang nak menjalankan dasar apertheid dah, tapi demi menjaga semangat 1malaysia, i pendamkan aja kebencian i pada puak2 ni.

lagi satu telekom lembap nak mati. mula2 kata 2hb da settle, bila i call balik dorang kata 8hb, nak je i mencarut "khinzir" pada dorang tapi tak manis pulak kan? i benci tau telekom ni, tapi i dah takde pilihan lain, dorang bleh eksyen la sebab dorang takde pesaing. monopoli. macam astro juga la.. tunggu la i kaya macam dr. rozmey.

i banyak benda nak tulis, tapi kena tunggu internet tempat i o.k dulu o.k? ada cerita pasal tempat percutian i, dan tak kurang jugak pasal i nak wat satu acara khas untuk anon2 ni.

o.klah, makanan i dah sampai. jaga diri tau semue. tata!

:-)

13 comments:

NenekPenne said...

oooh gediz pulak entry kali ini..ahaks..

Sylarius said...

Seriyes, entri kali ini sangat sweet. Haha

Hidemichi said...

makin lama makin gedik! Apa kata lu buang entri2 lama...xdelah org nampak lu berubah sgt.

fazlyna arif said...

xoxo takdak ka?

sepet said...

auto gedik gua bace entry nih..siap dgn nahu2 bagai!

chess!

fndrocka said...

apsal ada aktiviti untuk anon2 pulak..kalau gitu aku nak jadi anon gak la...nak join!

Latest Entri : Shahir Si Pencuri

mikhaelahmad said...

terlebih hormon gedik nih. haha

noor afzan said...

wah2.
bersiaran daripada oldtown ye..

rasa cam moden seyh..
bila nak ada laptop, htc, blackberry ni.
leh update di mana-mana.

p/s: sorry termengarut lak kat ruang komen nih..haiihh~

BajuKurung said...

perkh!! Anon semakin dikenali..

cacah said...

wah, hepi i baca entry ni. sweet! haha...

zack zukhairi said...

dr rozmey semakin mendapat tempat di hati lu.

keh keh keh

pakkordi said...

sabar lah brader.

nolly said...

mmg sebijik cam awek2 gediks yg tulis entri... tabik spring aku kat ko, cemane yek daya penghayatan ko begitu tinggi? aku teruja..