Thursday, June 10, 2010

(gua) di sini, babi pun boleh terbang..

ini bukan babi terbang, ini telekom malaysia

oleh sebab gua menumpang internet orang atas kebabian telekom malaysia, gua terpaksa tulis ala-ala mahathir.

1. lagi satu buku terbitan gua akan di lancarkan ari ahad ni. buku sembang kencang karya pidomat. boleh baca lanjut di sini. belilah buku ni. gua dah wat terbaik untuk semua. kalo lu beli, bleh la gua upgrade gua punye basikal. keh keh keh! kalo nak beli buku tu direct kat gua, sila emel gua.

2. gua bajet nak wat reunion anon2 kat sana tapi gua terlupa adik gua kawen ahad tu. macam manalah gua boleh lupa (geleng2. -> stail anon :-) ).
so, walaupun gua terbit buku tu, gua takde kat sana. jadi anon2 terpaksa merindui gua lagi. tapi taktau la kalo gua wat reunion tu, dorang ni datang ke tak. dulu gua penah gak jumpe mamat2 or minah2 pesen cakap pung pang dalam blog tapi bila time jumpe dok sorok muka di bahu abang angkat. biasalah tu. tak caya tanya brader badger.

3. lagi satu buku yang gua print kan, buku mohd. jayzuan pun akan dilancarkan time kuala lumpur alternative book. ha.. ada lagi satu, buku fared ayam.

3. adik gua kawen ahad ni gua jemput sume datang. kawen kat ipoh. tapi gua tau lu orang konfem takdenya nak datang. so, tak payah gua tulis panjang2.

4. kedai gua insyaallah akan dibuka awal bulan 7 kat ss15, subang jaya, selangor. betul2 depan kedai yuna. sape2 yang nak sewa ruang niaga boleh kontek gua. sape2 pun boleh, tak kira bangsa, anon geleng kepala atau tidak. gua layan sama je sume. rege bleh kawtim. janji lu orang ada produk nak di jual. kalo lu orang nak jual maruah, itu kita bincang lain.

5. emel gua: lucadeketiak@gmail.com

6. mulai arini gua nak tunjuk sape paling berkuasa kat blog ni. hahahaha!

6 comments:

r u s Y d a said...

beb. kalau TM tu babi terbang, org2 yg keje kat TM tu ape plak? anak2 babi terbang?

oh terima kasih.

hakhakhak. peace!

deus X machina said...

gua nak sewa ruang niaga...nak bukak opiz untuk 'dapat maki dengan login fesbuk'...boleh ke tak

deus X machina said...
This comment has been removed by the author.
Hidemichi said...

This post has been removed by the penerbit.










Dia takut komen ini yg lebih terjual. Wahahahahahab!!!

pakkordi said...

Babi tu punya kepak senget ke kiri. Patut lu letak sayap kapalterbang. Hitech skit.

Anonymous said...

"6. mulai arini gua nak tunjuk sape paling berkuasa kat blog ni. hahahaha! "



LOL !!!