Wednesday, June 16, 2010

(israel) rakyat malaysia mudah lupa

israel rampas kapal bantuan.

satu malaysia gegak gempita.

demo sana sini.

siap ada usul khas dalam parlimen.

tapi bila isnin lepas kapal israel berlabuh kat port klang, takdepun sape2 menyalak?

takdepun demo?

takde pun mamat2 invite gua join group "kami benci kapal israel yang berlabuh di port klang?"

mana sume pejuang2 islam?

tengah makan mekdi minum coke ke?

10 comments:

Anonymous said...

perghh...mana pegi suara2 itu

she-G said...

diorang jenis....

gajah seberang laut nampak ni...
kam kalo tak bagi kapal tu berlabuh kam payah lak nak makan mcD minum coke...

hentakbelipat said...

mcm gua agak la...melalak yang bermusim

Qmal said...

Deme dh penat melalak tgk bola

fafarafa said...

hahhahaha. demo tuh saje jekk nk tunjuk derang care. pdhal sambil demo sambil isap rokok....apa kess????

r u s Y d a said...

letih melalak dekat dpn tv tgk protugal men malam tadi. cam siot.

+d.O.Y.A.h+ said...

yep2.agree!
tgk jugk kt fb.ada mmbe sibuk2 suh boikot2.
last2 dia jugak yg ajk g mkn mekdi+kepsi..
[arrr???]

Days said...

menyalak bile perlu je kot itu worang.ade je aku tgk lepas demo2 tu pegi makan mekdi.big mac lagi heh!

MatNazip said...

alaa,'mereka-mereka' tuh memang hipokrit!
kat depan,alim.mcm pejuang lah.apa lah.mcm2 lah...
kat belakang,setan.lg setan dari setan...

Anonymous said...

jenis macam ko jugak.

sibuk main fesbuk.