Tuesday, September 7, 2010

illuminati equal pig!

semua orang tulis pasal illuminati.

semua dok bagi teori itu ini.

abis? pasal tahan menahan di hari dekat raya yang konfem betul, yang konfem tak payah teori-teori tu, apa cerita pulak?

benda depan mata buat-buat tak nampak. benda yang belum tentu betul, dok kalut pikir.

fak!

oh lagi satu fak.

bila tb3 tunjuk iklan beca terbang kata:

"Iklan Aidil Fitri ala Santa Claus ini dilihat sebagai satu perbuatan menghina agama Islam dan mendidik penonton khasnya kanak-kanak menjadi syirik.”

gua rasa slot lagenda dari indon time cuti sekolah tu lagi 10 juta kali ganda madefaker pig. liliput dan kelinci ajaib, dongeng kera berbuntut berbulu dan macam-macam tajuk macam gampang lagi, tidaklah pulak puak-puak ni menyalak tak tentu hala.

zaman bawang putih bawang merah dulu, tiap-tiap hari "revalina s tamat" si bawang putih tu mintak tolong kat pari-pari, tak pernah pun mintak tolong kat tuhan, makcik-makcik kat umah bila bawang putih dalam kesusahan sket, sure cakap " cepatlah pari-pari datang tolong..cepatlah!" takde sekor pun nak kecoh-kecoh macam ni. sebab apa, sebab sume mak-mak, indon-indon kat sini dak asyik masyuk tengok cerita tu kan?

fak lagi.

damn! gua nak sambut raya pun tak tenteram la camni..

10 comments:

Ikemal said...

like

keriangandunia said...

like juga

HafizChan said...

IA kena siasat hal ini...keh keh

fndrocka said...

kan elok entri pesen ni kluar time bawang merah putih ada kat tv

Pipiyapong said...

cilake! apsal hari ni gua baru tau lu ada blog? sanggup tak bagitau member member dah ada blog!

Lann Shaukani said...

Ah. Benda2 hiburan ni depa tutup mata ja. Kalau tang2 berkaitan agama semua duk kecoh.

Bang Pipi - sesah saja

bobp said...

mati2 gua ingat entry ni pasal lu -> http://mrvalsonz.blogspot.com/2010/09/kerana-mulut-badan-binasa-alkisah-si.html

HASRUL NIZAM said...

like...
salam kenal :)

db cooper said...

lu relax je, yang penting raya da dekat seminggu nie, da banyak lemang lepat, ketupat lu melantak kan

Rizwan Zainal said...

gua makan sampai perut berbonjol...ada bentuk segi tiga lagi...pusat gua dh mcm mata...adakah gua agen iluminati?