Monday, September 6, 2010

melayan anon di hari raya adalah amalan mulia..

Anonymous said...

kan tengah ops sikap bodo.. yang ko bangang sangat ni apehal?tak buat salah buat pe nak kecoh?

September 6, 2010 9:14 AM


eh. tahan ape ni?

ops sikap tu bukan untuk tak bagi orang bawak kereta laju-laju ke?

kalo ari-ari tahan orang dalam taman gua ni, ops apa nya?

ops! besok nak raya ke?


12 comments:

[ a D D y h A I K A L ] said...

untuk anon..

http://siggplus.blogspot.com/2010/09/macam-mana-nak-setel-ni.html

ops sikap apakah ini?

Emira Darmia said...

hahahaha...salah la luca...

ops!aku xda kerja laen..

sama la mcm anom tu..xda kerja laen...
hahaha

Fratika said...

baru terkena tadi. xpasal2 dapat saman sempena nk raya.

sastraboy said...

abang anon anak polis, terbakar macam bilis kena siang. haha!

Anonymous said...

lagi satu bodohnya ko, kalau tak salah buat pe ko nak takut, biarlah dia tahan, klu nak saman, ambik je saman tu...naik mahkamah..kalau dia mintak duit, catit id dia repot sprm, kalau kat taman dia tahan mestilah ada sebabnya, mungkin kawasan hitam berlaku kecurian ke apa ke, kalau polis tu tak buat keje ko marah, dia buat ko marah..senang2 ko jadi polislah bodoh...pikiran sempit cam haram...

Anonymous said...

klu dah amik saman, naik mahkamah, confirm la kena byr denda. klu ko xnak bayar, nak fight kes ko, lagi byk belanja ko kena kuar. ko ingat saman trafik senang nak fight ke. statutory liability la ngok. kalau dia betul2 buat kerja xde sapa nak marah.klu semua org pun boleh jadi polis, x guna la ada polis kat m'sia ni.

[ a D D y h A I K A L ] said...

lu ni anon macam baru baca blog luca je..

dia memang anti semua sistem..
barulah rebel..

kalo sistem tu baik dia puji gak dalam blog dia..

haha..

Anonymous said...

anonymous 1:28 PM, statutory liability ngok kau...bodoh tak menahan, kalau tak salah, takde kes lah ngok...bangang benar....

Hilmi Zulfadli Shahrom said...

Kalo lu x suka luca..
Lu x payah tgok blog ini la..
Masuk blog org bawak bodoh lu buat apa..
Lu diam2 sudah..
Lu kalo x puas hati dgn luca..
Lu buat blog sendiri la..
Kutuk luca puas-puas dalam blog lu..
Xda org nk kacau punya..

chekodok said...

ops nak duit raya lebih!

Anonymous said...

hilmi zulfadhli: macam cibai

Hilmi Zulfadli Shahrom said...

Anon:
Gua mmg cibai..
Lu??
Kah kah kah..
Lebih cibai dari gua..

Lu pergi la main tempat lain..
Eja nama gua pun salah..
CIBAI..
Kah kah kah..