Friday, October 1, 2010

smartshop pun tak smart macam ni.

kedai ni memang rare. hanya terdapat di pandamaran, klang sahaja.

kedai multi-tasking orang kabor.

signboard kedai basikal, nature of business, jual alat memancing plus selit dobi sikit-sikit.

power!

13 comments:

nizamsani said...

boleh cadangkan pada encik ong untuk jual peralatan senaman juga.

ateeka amer said...

pandamaran ek? boleh la aku berkunjung untuk berbasikal sambil memancing.

Pensil Organik said...

memang mantap.

Kemat said...

Memang Ong laa...

xuk said...

mmg multitask kedai nih

zul efron said...

cilake betei dia punya multitasking.

Apit said...

haha...mmg membabi buta nie...style sep banner pa

Encik aMin said...

soalan:
Ko tau x apa persamaan antara Basikal, memancing n dobi tu sebenarnya?

Jawapan: Huruf I..

:p

J. Abdullah said...

gua mencarut tak ingat. kahkahkah!

speedrider said...

kat penang, kedai memancing sekali dengan kedai tembakau.

zan said...

Kami kat Klang memang dah biasa ber "multi-tasking"...

jalanjatuh said...

hahhaha..
korang xtau ke.. batang2 basikal tu bule wat rod memancing..
keh..keh..keh

fndrocka said...

Dulu kedainya asing2..tp.desakan ekonomi myebabkan dorg bergabung