Wednesday, September 29, 2010

nurul izzah, perdana menteri wanita malaysia yang pertama!

gua dengan ini menyokong penuh nurul izzah anwar ibrahim untuk jadi perdana menteri malaysia yang ke-5.

gua harap dia tak menipu gua macam bapak dia.

vote nurul izzah for prime minister!

berita lanjut baca di sini!

11 comments:

deus X machina said...

ke 5 jadah...ke 5 pak lah king of sleep

nizamsani said...

ke 5 belas ni.

tapi aku sokong jua.

she-G said...

haha..tak pun ke 50...

Anonymous said...

Orang Melayu kalau pinjam barang memang tak akan pulangkan kembalikan semula barang yang dia pinjam ;))

zan said...

Gua yang nama tak naik pasal dah pinjam PTPTN pun ada niat nak bayar balik beb..Dah pinjam bayar je..Serupa dah main bayar..kah kah kah

Luca De Ketiak said...

kita kena tahu yang kita teraniaya.

kita kena tahu hak kita. selagi mana kita sentiasa akur, terus tunduk dan tidak bangkit melawan, selagi itu kita akan terus duduk di tahap ini.

dulu gua belajar, orang bagi duit gua amik. gua tau itu pinjaman tapi gua tak tau pun sebegitu teruk gua kena bayar. ini soal pendidikan, kenapa kena ada charge yang begitu tinggi? letak 1% sudah.

lagi satu, biasiswa tu memang hak kita. kenapa mereka bagi kita pinjaman? kenapa?

dulu gua bodoh, gua taktau. skang gua dah tau, gua lawan la.. hak kita, kita kena tuntut. tak perkasa la kalau macam ni..

tak gitu?

selipar jepon said...

hahah~aku pon jadi semangat tahap karma nak sokong die ni..

AMMOSHAM said...

aku rasa nurul izzah style sama jee dengan ayah dia...

MOFASAD said...

pitdotmat nie apa ke he nya ke 5?

MOFASAD said...

silap

skali luca daaa

hahaha

Luca De Ketiak said...

apek,
kalau nurul izzah sama macam bapak dia, gua harap perkasa boleh bantu gua la..

mofasad,
gemuk sangat. tu yang boleh tersalah tu orang tu. bawak2 la pegi jogging.