Tuesday, November 2, 2010

abang gondol kembali lagi..

untuk yang belum tahu, gua ada sebuah kedai.

nama kedai itu UYA! DISTRO. dulu-dulu gua jaga sendiri kedai gua tapi sekarang gua malas.

untuk memudahkan kerja gua, gua amik sorang pembantu kedai. perempuan. nama dia fatin.

tugas Fatin adalah menguruskan kedai dan fesbuk uya ketika gua tiada. fatin juga banyak membantu gua semasa pelancaran uya baru-baru ini. terima kasih Fatin.

o.k, keje fatin adalah keje ringan, jika keje berat seperti memasang signboard, Fatin tak boleh buat. oleh itu gua pun meminta pertolongan 2 orang kawan gua, ijok zakri dan gondol the legend untuk menguruskan keje berat di uya.

sebelum itu gua perkenalkan Fatin kepada mereka. ya, satu kebetulan, Fatin orang perak. sama seperti ijok dan gondol. maka, mereka pun cepat akrab.

semasa balik ke serdang, gondol the legend bertanya pada gua satu persoalan yang mungkin dia lupa nak tanya pada fatin.

"SOFIA tu duduk mana?"

"sofia tu sape?"

"pekerja kamu le.."

"nama dia Fatin dol."

gondol seperti biasa.


"kamu ni......."

11 comments:

Days said...

dh kawen pon perangai gondol xubah2 lagi ke

fndrocka said...

Nama bini entah lupa jugak agaknya

nizamsani said...

sedap namanya.
mesti cantik orangnya.

meo sepul said...

Tak cantik, tak tanye...

BajuKurung said...

haha.. tau xpe.. gondol klu x cntik, dia buat xtau je.. haram x tnye name..

Qhamel said...

nk keje kt uya skali bule x..

-srius ni-

sastraboy said...

letakla gambar fatin..

Emira Darmia said...

UYA! atas 1 station..dekat ngan canai!! last week besh!!! nk lepak sana lagi..tp minggu ni ada event mcm last week ke?

Anonymous said...

bukan anak pidomat kan?

Lucius Maximus said...

Macam gua kenal je si Fatin tu

bobp said...

yeah... gondol sudah kembali..