Tuesday, November 9, 2010

(review buku) gua malas tulis panjang-panjang tapi buku ini antara buku paling best gua baca selepas la tahzan!

"Jika mereka yang berkuasa tidak mahu melakukan perubahan maka biar kita, rakyat Malaysia yang pernah berasak-asak di stadium sebagai tanda cinta pada bola sepak Malaysia bertindak sendiri untuk melakukan perubahan.

Revolusi bola sepak!"

Nak tahu siapa cakap benda ni? Yang cakap benda tu bukan mamat pakai baju sokernet ni. Mamat ni adalah editor buku ni, merangkap pembikin ART BURUK dalam salah satu page buku ini. Nak tahu mana satu ART BURUK yang mamat ni buat, ada satu cara sahaja...

Dapatkan buku ini sementara stok masih ada!

5 comments:

Lann Shaukani said...

Gua dah order, tunggu sampai kat rumah saja. :)

budakkilang said...

model tu bace macam tak ghairah je..keh keh keh...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua dah sambar ..disebabkan promosi gila oleh hilang punca..tapi masih duduk kat site blakang keta gua.. nak start baca malam jumaat lak..akhz ..nice

nizamsani said...

aiseh.tak minat bola.

Cikgooden said...

gua order dah....tak sampai pun.