Monday, December 27, 2010

Pergi daftar belajar

Gua kena buat 2 pilihan hari ini, sama ada ini:

atau ini:

O.k, gua nak pegi beli baldi, hanger, cadar, sabun fab, kelambu, berus gigi, ubat gigi dan pencuci muka. Ye la, nak pegi daftar belajar kan?

14 comments:

shahirahkhairudin said...

bagus ! congrats ! tapi aku sarankan baik p Melaka. best pun best ! untung2 dapat kelas mengadap laut.. layan oh ! seberang jalan je ko leh jalan2 survey2 gadjet2 terkini. ada pizza hut, ada karoke, ko leh habiskan duit hari2.. wahhh !! ni nak belajo ke berseronak.. haha ! sepanjang hang tuah mall tu semua ko nak, ade. semua bank ko leh jejak dengan lima nam langkah je.

puncak perdana akak tak pasti la best ke tak. yang akak dengo tak besh.. oh pilihan di tangan ko dik. yang penting peluang yang ada jangan sia siakan. okey all the best on ur future undertaking !

diuniaseng said...

puncak perdana mati. xde apa kat situ melainkan tempat mencekik. kalau public transpot pon xda. dulu hutan & now di bangunkan buat kampus. Tapi kalau ada transport sendiri, Shah Alam dekat aja dgn puncak perdana. vote for MELAKA!!! tgh bandar!

Nik Saiful Anuar said...

diploma o sarjana, sarjana r best

jenguk uya smggu skali pon bleh, ekekekeke

iamzulfadli said...

baldi takpayah!

L.e.y.h.a said...

buat la degree trus...

nizamsani said...

dua tawaran sekali.
hebat.tahniah.

Latifah said...

better terima yang kat Melaka tu.

~selamat menjadi pelajar kembali~

LS said...

bang Luca, dah sampai melaka roger saja. leh minum2. bukak cawangan UYA! melaka!

wann afzan said...

sarjana muda!!

g0m0k9enDek said...

melaka la bro.. hak3.. sebelom lu maki hamun g mlk, ak nak ingtkan, gadget terkini seberang jalan tu ak rasa cam blurr je.. yerker?? hahaha.. yg lain mmg berehhh...

MofiDhouse said...

congrat bro.....
melaka memang best..... tempat yg amat sesuai

i'msosupernotcool said...

lu apply skali dua?
hebat!

aloy_paradoks said...

gua tak heran depa leh kasi dua tawaran sekali dekat lu,, tapi gua heran kalau lu buat degree dekat melaka... mmg nak kene lempang la tu.. Burgempark sapa nak jual..

p3lilin said...

MELAKA.
muktamad.

gua suka!