Friday, February 25, 2011

Dalam diam aku mencintaimu..

Hari ini gua kena attend meeting kat Sri Gombak. Selalunya gua drive Kangoo yang gua pinjam dari Ruhayat X, tapi tadi gua rasa gua nak servis kereta tu. So, gua ambil keputusan untuk memandu kereta staff gua. Dalam kereta tu, gua pasang radio, ada lagu-lagu rock kapak 90-an. Mula-mula gua ingat lagu-lagu tu datangnya dari Sinar FM, sebab staff gua ni suka dengar Sinar FM. Lepas satu, satu lagu gua sing a long. Punyalah macam celaka.

Bila gua belek-belek balik, rupanya gua bukan dengar radio Sinar FM. Lagu-lagu yang gua dengar tu, semuanya datang dari CD rupanya. CD itu pulak tajuknya,

BEST OF STINGS.

Banyak jugak lagu Stings yang gua tahu rupanya. Kah kah kah!



Kah kah kah!

9 comments:

Ismail Fitry said...

AAAAaaaaaa..... suara latar kat belakang tu memang tak tahan betul keh keh keh!!!

Kap said...

lagu Sting bukan idaman rocker,
tapi cukup selesa dilayan karaoke.

afrohead said...

quote: "Lepas satu, satu lagu gua sing a long."

hahaha!

yan said...

hahahaa! kantoi! aku paling benci kalo ofismet bukak lagu zaman 97-99. zaman nak up la konon. mcm harem aku bleh join sekali sing a long!

malu ok, maluuuuuuuuuu!



*** 97-99 segala group2 'S' tgh menaik

eiffel said...

lol~

er...gwa pown..gwa xberniat nk mghafal...tp, xtau cmne gwa bole tau semua liriknyer...kahkahkahkahakkktiuh!!!!

Brader Chacha said...

suara bekap singer macam tu memang dah payah sangat nak jumpa zaman sekarang

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

layan jangan taklayan lentok

kitt said...

memang rindu-rinduan jadi kenang-kenangan nih...

- mrs koroe - said...

gua tngk tajuk entry ,

bajet kau nak luahkan perasaan .

sekali ,

lagu daaa .

ciss ,

tertipu .