Sunday, May 29, 2011

Filem dapat 7 juta

Dia bunuh ramai orang.

Dia tembak orang sampai mampos tengah2 khalayak.

Dia langgar sampai hancur 2 bijik kereta polis.

Bila kena tangkap, sorang minah polis tunjal kepala cakap "lu langsi lu mati."

Cerita pun abis.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bangang!

16 comments:

athirah_trah said...

agak la....tgk cite ni kat online, sampi part3 je...then trah dah close je....x paham pe benda pun motif pun tah mana2...betul x betul 7 juta kutipan dia nie?..tah2 propa je....

FARHAN KAY said...

-,-

Lady RaRa non-illuminati said...

aku baru tertipu saja sejam yang lalu!

rugi sejam setengah dalam hidup aku hari ni..

seb baik aku tengok online

bahabi!

.::WaNiE::. said...

kenapa bront hantar dia g kl?
nak huru harakan geng kongsi gelap?

sebab apa?

#idontunderstand

kekekekk

Ries Lee said...

kecoh jer filem melayu ni.
indah khabar dari rupa.
sebenarnya, filem melayu boleh jer nak buat CGI hebat2 macam filem luar tapi dari segi penceritaan memang sangat2 lemah dan perlu improvement.

MOFASAD said...

kereta dah ok?

Hellioz said...

tot so.
mengarut.
xde storyline

afrohead said...

keh keh keh. semangat pergi tengok.. :p

SlacKerZ said...

dulu mse aku tgk iklan dye bln 3 dlu mcm xcited nak tgk..

tp skang ble rmai membe kata cite tu ssh nk pham, trus x slera nk tgk..

frust gua..

Bandaq said...

Bila tak sapot, bising..macam2..bila sapot...cerita macam HARAM..!!!

Nik Saiful Anuar said...

gua ingat fast & furious, bile tgk tagline lu langsi lu mati, baru perasan, kahkahkah

nizamsani said...

baru bercadang nak sedut.

Sandokhan said...

"Bila kena tangkap, sorang minah polis tunjal kepala cakap "lu langsi lu mati."

Ending memang hancus...macam teletubbies pun ada jgak.

Lily said...

cadang nk bgtau polis lg hebat le tu...

eylavee said...

a'ah kononnya na bagitau polis lagi hebat dan tak amek rasuah.
:)

dochi said...

gilababis bangang .