Thursday, June 2, 2011

Syd Jamal VS Adinda Milano Evans'

Kalau lu orang tak kenal Adinda Milano Evans', lu orang memang jenis kera sumbang, tak bergaul masyarakat dan tak 1Malaysia.

Heboh pasal minah ni dan maruh dirinya sampai gua pun teruja nak tahu. Babilah, macamtu punya tulisan pun dah dapat 1000 komen. Sah, orang melayu memang banyak keyboard warrior dan bangang tak bertempat. "care + sin + taubat = masih ada peluang " untuk minah tu, bak kata Firdaus Abdillah Hamzah. Apa? Firdaus Abdillah Hamzah pun lu orang tak kenal? Dia setan, itu je gua nak cakap.

Bila gua tengok balik pasal
kes Adinda Milano Evans', gua teringat pada buku yang gua baca malam tadi. Buku kaler pink. Buku ni gua curi. Moga tuhan ampunkan dosa gua, ya, gua tahu mencuri itu berdosa dan jangan ada sesiapa yang nak poyo2 komen suruh gua bertaubat dan tulis "care + sin + taubat = masih ada peluang " dekat sini, siang2 gua cakap "eat shit and go die!

Gua bandingkan buku ni dengan entry
Adinda Milano Evans' di blognya. Kalau Adinda Milano Evans' tu semua pejuang jihad papan kekunci tu kata "masuk nerakalah kau!", gua percaya mereka pasti akan rasa yang penulis, penerbit dan pencetak buku pink ini juga patut masuk neraka. Neraka paling dalam. Neraka Wil. Tak cukup dengan itu, penerbitnya pula dijadikan bahan bakar api neraka kerna menerbitkan buku sesetan ini. Gua berani bet.

Buku ini adalah berdasarkan kisah benar. Kisah yang betul2 benar dan Syd Jamal (bukan nama sebenar) dalam buku ini kerja dia main, hisap dadah, minum arak, main, main, main, kerang, karipap, main. Main? Kalau lu orang tanya apa itu "main", plz, jangan jadi bangang dan gua rasa lu pun patut masuk neraka bersama dengan penulis, penerbit, pencetak dan Sufian Abas. Tak kenal Sufian Abas? Dia lah orang yang akan mengheret lu orang semua ke neraka paling dalam bersama-samanya. Alangkah malangnya.

Dapatkan buku ini dan lu akan rasa Adinda Milano Evans' tu biasa-biasa sahaja orangnya. Percayalah!

P/s: Lepas baca buku ini, sila tonton video Bob Lokman dan Sham Kamikaze untuk menyucikan diri kalian.

P/s II: Dear setan, nak tau lebih lanjut pasal buku itu pergi like fesbuk dorang. Ataupun, tanya pada bedebah ini di sini.

P/sIII: Tolong jangan tanya bukan2 pada bedebah itu, contohnya "kenapa awak tergamak terbit buku macam ni?" atau "kenapa awak tak hensem?", dia ni seorang sensitif. Sila jaga hati dan perasaannya.

17 comments:

Ries Lee said...

entri ni bakal dapat komen 1000 lepas orang baca buku pink tu. aku jamin.

Anonymous said...

syaitan, syaitan

Sufian said...

Kalau ye pun nak hentam letaklah link ke muka fesbuk...

bact. said...

sufian abas
sufian abas..

kahkahkah

zulhelmimalek said...

moh ramai ramai masuk neraka dengan beli dan baca buku ni.

oi pejuang pejuang jihad sekalian,takde apa apa komen ke???budak umur 14 tahun boleh la korang hentam.

Kepala Manchiss said...

kah kah..celaka suka makan karipap.

Intan Alias said...

btahu aku mana nak dpt buku ni? nak pinjam dari ko plak bole? abes baca aku plg balik. plsssss

amy amira said...

X patut kalau seseorg menuduh tanpa bukti,igt ye sy pon bknnya setuju sgt bila buku di lancarkan dan ditulis seolah2 mengalakkan mereka melakukan dosa2 besar di KL tu,baik buat buku pasal sejarah ke apa ke..kan baik pasal james brooke ke apa ke..

Anonymous said...

dah start dah..

James brooke said...

bhahahaha...Dia dah mai dahh

aloy_paradoks said...

tak sabar nak dapatkan utk mengetahui apa yg awak maksudkan..

Luca DK said...

gua sepatah haram tak paham apa amy amira ni cuba sampaikan?

benak sangat gua ni gamaknya..

nik adam said...

bestnyaaaaa blog nih!

zulhelmimalek said...

saya dulu dah muak baca buku sejarah masa sekolah. lagipun,buku sejarah kat sekolah tu tipu belaka la wahai cik amy amira. ada sebarang cadangan yang lain tak?

iamstradust said...

aku tak minat kat SA atau MJ. hanya lucadeketiak dihatiku. dengar kata lu ni anak orang kaya?. jom sodomi!

aloy_paradoks said...

lu tak faham apa amy amira cuba sampaikan? lu memang benak. Apa yg gua cuba sampaikan lu faham tak?

afqazt. said...

wtfish nak keluarkan buku sejarah. fakta sejarah kat buku teks pon salah. bukak minda skit. lu nak sampaikan apa aloy?