Wednesday, October 5, 2011

Kerja keras amalan mulia

Kalaulah dari awal tahun gua kerja keras macam gua kerja hari ini, sure tahun depan gua dah jadi macam Tony Fernandes, dan gua beli Queen Park Rangers.

Ku bilang kalau lah. Spirit rajin macam ni datang pun setahun 3 hari je. Bangsat betul.

Hah, nak tau pasal projek baru gua, KLIK SINI.

Apa? Taknak tahu? Taknak tahu sudah, nama kau Abu, tetek kau seribu.

3 comments:

al-jambz said...

jangan risau luca, Arsenal kan ada. dengan sikap lu bekerja sekarang ni, tak payah tunggu rajin pun tak apa kalau nak beli Arsenal.

MushroomCute@Mariea said...

Selamat Bekerja....

Anonymous said...

caya la lu bro!
dah jadi usahawan...
tapi kenapa manna fibre tu lu taruk aspartame?
nnt bikin spoil sama itu manna punya khasiat..
aspartame is not gud bro..
no guddd...