Wednesday, November 23, 2011

Pingat Emas Sukan SEA

Kalaulah British tak bawak cina dan india datang Malaya dulu, dan kalaulah takde jus soli,

entah berapa lah pingat emas Malaysia dapat hari tu ye?

O.k kita tengoklah,

1. Menembak - 2 bijik
2. Olahraga - 2 bijik
3. Karate - 1 bijik
4. Silat - 3 bijik
5. Basikal - 6 bijik

Jumlah semua = 14 bijik.

Mujur sangat British bawak masuk Cina dan India serta Sabah dan Sarawak nak join Malaysia. Mujur sangat.

5 comments:

Wadi AR said...

mungkin lebih dari anggaran sebenar

I want to lose weight said...

pasni bangla, indon, pakistan, nigeria, myanmar etc

sumer boleh jadi wakil mesia menang pingat

OrangAkaun K said...

kehkehkeh...

Hidemichi said...

Kalau harap melayu, pekan2 je la yg ada kat Malaysia ni. Kalau takde cina mau tak hidup daerah tu.

telor power said...

tapi aku proud jadi anak beerbangsa melayu....