Thursday, December 15, 2011

The Bachelorette 7

Bila gua tengok rancangan Bachelorette ni gua rasa nak baling remote dekat tv.

Nasib baik tv ni bukannlah murah harganya, kalau tak berapa banyak tv dah gua ada.

Bila tengok rancangan ni, gua teringat dulu dekat Malaysia pun ada rancangan lagu ni, apa tah nama dia gua pun lupa.

Orang Malaysia semua jenis nak tiru orang, dari yang bagus sampailah ke bangang.

6 comments:

Wadi AR said...

yg ramai laki berebut sorang perempuan tu kan

I want to lose weight said...

Mencari Cinta..

I want to lose weight said...
This comment has been removed by the author.
El said...

aku lebih rasa bangang tengok The Bachelor. awek hot punya la ramai, lelaki sorang je xla hensem mana, hensem aku lagi kot...

telor power said...

reality show mmg wa pangkah melaikan rancangan berbentuk kuiz

Anonymous said...

eh betul apa, yg ni rare betul. salute!