Wednesday, December 28, 2011

Masalah Peniaga Melayu

Salah satu masalah peniaga melayu adalah mereka tidak menepati janji.

Babi apa kalau dah dekat 2 minggu janji, kotak gua haram tak dapat lagi.

Yang paling babi, bila gua call, haram tak angkat.

Campak je henpon tu dalam longkang kalau tak nak angkat call.

Gua doakan lu mati eksiden.

Amin!

6 comments:

Wadi AR said...

uik? sabar la bro

jenanese said...

betul. gua sokong.

dubook ni melayu jugak kan?

dah seminggu gua bayar duit buku. sampai sekarang takde feedback. emel tak reply. nombor telefon plak tak letak di website. duduk zaman batu agaknya dubook ni.

gua doakan dubook ni mati kena panah petir. amin!

zulfadzly said...

abg Luka nampak pink sungguh dlm harian metro arini. idaman gadis2 dan jejaka2 kpop.

kahkahkah.

Luca DK said...

Cilakak! Ada masuk metro ke?

Tahun bila punya interview, hari ini baru nak keluar.

Anonymous said...

alaa.. atas talian takde foto..
http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/5_000pengedar/Article/index_html


-Hekhek-

Anonymous said...

senang cerita kena kat batang hidung kau sendiri la luca.tu jeee