Monday, February 20, 2012

Sihat Sebelum Sakit II

Hari ini gua akan keluar setelah sekian lama gua melepek dekat Prince Court ni.


Doktor suruh gua stay sampai seminggu tapi gua keberatan dek kerna lambakan kerja di luar sana.


Bil gua rupanya sampai RM 7000, kalau gua nak bayar sendiri, memang tak dapatlah jep. 


Power power.  Tak sangka, berehat macam ni pun kena bayar 7 riban.


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

nizamsani said...

peh.tujuh ribu kalau buat beli nasi ayam, banyak dapat tu.

Telor Power said...

wat 7k....?

7k dah boleh wa bersopping sakan tuk barang dslr wa

ciKeju said...

nasib medikel kad ada..hahaha

kuehbangkit said...

sakit ape luca?dah mcm ibu bersalin ceaser jer haha

blog-tips-kurus said...

kayo! kayo!
boleh buat testimoni cari pelanggan baru ni..