Friday, July 3, 2009

(ayan) gua bangga ustaz sidek peluk gua depan bapak gua

peristiwa ini, menurut kata ayan berlaku sewaktu dia datang amik result spm. bapa ayan, encik bahakodin b. sapar@jaafar dtg menemani.

ikuti cerita azhan.

"gua datang amik result spm dgn bapak gua. gua mmg da cuak gila. tgh jln kaki nak pg opis tu, tiba2 jumpa ustaz sidek (ustaz ajar arab tinggi) peluk gua keriangan."

"tahniah! tahniah! azhan!" kata ustaz sidek sambil memeluk gua.

gua mmg da bangga gila. bapak gua plak kat sebelah for sure bangga gila tgk seorang ustaz meraikan kejayaan anak dia.

mesti bapak gua ckp dlm ati, "bagus anak aku ni, smpai cmtu sekali ustaz dia peluk dia."

itu membuatkan gua terharu. gua xtgk result lagi tp berdasarkan reaksi ustaz yg ajar gua arab wajib paper tu gua lulus dgn cemerlang.

masa yg dinantikan telah tiba.
cibai!
arab gua dapat 8. kira lulus je. tu pun da cukup mengembirakan ustaz gua.

mesti bapak gua ckp dlm ati, "apa la anak aku ni. dapat 8 pun, ustaz peluk gila babi?"

6 comments:

anilrah said...

sengal btol. syukur ustaz 2 sbb ko lulus. kalau x mahu die nak jwb ngn org ats sbb prestasi skolah menurun

ticnube said...

walaweiiiiiii...lawakkk gileeeeeeeeeeeee... muahahahah.. :)

fallen angel said...

HEHEHEH.. lawak k.. nway, gua pun pakai tawas gak nak kasi ketiyak gua putih sikit. tp lupas cuci kena basuh balik la bro kalau tak mmg la bau belacan..

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

hahaha

cik fatihah said...

hahahaa!!!

kuehbangkit said...

siyes, arab tinggi thn tu kita rasa susah giler, tapi syukur la dlm susah2 gitu, kita dpt 3 hahahah.