Wednesday, July 8, 2009

(gondol) vokalis kumpulan hujan yang baru

cerita ini ayan story kat gua semalam.

dia, gondol n kulop tgh lepak santai sambil bergosip mengenai kisah sensasi artis2 indie. ada cerita pasal Lan MUH da kuar dari meet uncle husin la, kira mcm2 story la. gondol tidak mahu kalah juga mengeluarkan satu crite.

"huh.. vokalis hujan pun da putus ngan awek dia, sekarang ni ada gossip dia dgn nora danish."

gondol bukak satu crite sensasi.

"sape vokalis hujan tu?" tanya ayan pd gondol.

gondol jawap rileks.

"adam!"

p/s: sila kol mama juwie utk tahu siapa vokalis kumpulan hujan yg sebenarnya.

8 comments:

paiseh said...

adam mana?? adam sandler...?

ika gawus said...

adam ahamad kot... ahaha... gondol ni mmg nk ke lempang ar....

asked said...

wakakaa..sengal~adam??
adesss...

bukan ezad ke?

Luca De Ketiak said...

ezad tu pkcik lu...

Hidemichi said...

Adam Lambert?

adilahalim ; said...

wei wei ape ni adam jadi vox hujan ?
haha.

oh btw,aku suke gondol.
penuh dengan keyakinan.

wahaha.

Luca De Ketiak said...

adi,
gondol kem slm.

syahidahariff said...

vocalist die nama noh. mentang2 noh tu nama nabi, die pakai hentam letak adam. apa la gondol ni. hahahahah