Sunday, October 11, 2009

(brader love) sandarkan pada kenangan

tapi time brader kemas2 barang2 lama brader love, brader love jumpa kad yang gf brader love bagi time kami bercinta bagai nak rak. kad custom made. alah! time bercinta, sume bleh wat.

notakaki kad tu wat kan brader berpikir. dia tulis:

"love u more than love. love u more than i love myself."

pergh! time tu mana ada google translate, mengagau brader love cari kamus nak terjemahkan ayat tu.

hahaha! manusia ni suke cakap benda yang dia tak mampu nak wat. n mudah lupa dengan ape dia da cakap. hahaha!

kalolah brader love mudah lupa macam dia, kan mudah..

p/s: nasib baik awek sweet ada skang. hahahaha!

p/sII: takde plak kad tu tulis xoxoXO? owh! masa tu tak tau ape2 lagi simbol kot..

6 comments:

Nukilan Orang Buta Hati said...

btol2...saya sokong abg brader love. perkataan cinta itu sungguh senang diucapkan. praktik? hampeh

fauzi-maya said...

terus jadik brader love..hahah.. ni entry jiwang ke ape bro?

misz benida said...

msti la sng diucap.
dh free.
bkn kna byr pon..
hehe

Ieda said...

emm nie jiwa terkenang ker? hehehhe life must go on...xgitu?

paiseh said...

brader love ada nak pakai esisten tak..??

shakinah said...

haha
budak2