Monday, December 21, 2009

(+_@) prodromal face!

o.k! itu term medik terakhir gua guna dalam blog ala2 awek milik gua ni.

banyak kata2 perangsang gua terima dari peminat2 suh gua jangan terjebak dalam dunia kanak2 tersebut.

antara kata2 hikmah yang gua dapat:

da la tu! aku gak yang susah nanti - meor a.k.a abang angkat dia.

kamu jangan layan da dia tu - gondol.

gua kecik2 dulu dok labis beb - sembang kencang.

jatuh imej lu nanti beb - lagi dari sembang kencang.


dah dah la tu dear! - awek sweet.

lu ni sian la minah tu - munirah "pemblogger misteri".

ah! cik bos, 24jam dok depan internet bukan wat keje. - ali.

o.k! gua dengar nasihat lu sume.

salam "bat wing appearance" untuk semua!

p/s: gampang! gua terguna term medik lagi.

10 comments:

[ o k e d ] said...

nasehat gua lu tak letak?kecik ati..haha

Luca De Ketiak said...

lu manada nasihat..

hahaha! dia sebut nama lu...

[ o k e d ] said...

takpe..tu kire publisiti gua

munirah said...

pandai betoi lu ek ?
gua bc lelama n selidik + perah otak hamper kering bru phm lu punya "antara kata2 hikmah yg gua dpt"
Cess !

haan said...

apsal pengketiak tegar - bk + oked takde dlm list?

FdausAmad said...
This comment has been removed by the author.
FdausAmad said...

Bila pulak gua jatuh kategori Peminat??

i demand explanation.
(ini term trader)

luca xpakai term medik lagi said...

oked,
susah tu orang nak wat entry psl lu. psl gua da byk sgt da. ik ik ik!

munirah,
lu bukan pemblogger misteri tu kan?

dear,
bk takde. oked tetap dimana2. style pakwe dia gak.

comment deleted,
gua syak lu doktor.

fdaus,
ye ye.. lu partner gua. bila mau bukak opis ni weh? gua nak amik duit gomen sket2 ni..

BajuKurung said...

haan : gua x bg nasihat sbb gua suke bg galakan.. wakakaka..

luca : gua ade la.. :@)

Anonymous said...

hahaha meh gua plak yg ngomen
gua bukan nk suruh lu jadi kanak2 abg keti tp pd gua kenekan aminah tu mmg FUN ok. hahahaha

dr gua,
bukan follower setia aminah!