Sunday, February 21, 2010

(gua) lagi2 keje kosong..

kah kah kah kah!

gua cari personal assistant untuk gua lagi.

yang aritu punye da berenti.

dan gua juga mencari web designer. ada sijil pun takpe. janji terror wat web.

dan betul2 terror.

so, pepehal e-mel kat gua: lucadeketiak@gmail.com

gua menanti.

p/s: ada orang kata gua diktator. diktator pale hangguk, bleh keje gurau2 ngan gua, lagi mau kata gua diktator. di*k la...

8 comments:

Fara Dee Dilah said...

asyik berenti je..len kali nk ambik pekerja biar pakai kontrak, kalo dorg berenti x ikot kontrak g saman juta2..baru dpt pekerja taat setia..huhu

aishah_conteng_je said...

kenapa la tak ada perempuan yang boleh setia dengan kamu ye....

..nOWa.. said...

apa hal nih? biar gua jer la take over kompeni lu..dgn saham2 lu sekali..

BajuKurung said...

wow! gua terror jahanamkan web je.. ik ik ik.

Luca De Ketiak said...

aishah conteng nak cuba?

Anonymous said...

membe kepada membe kepada membe kepada membe kepada membe kepada membe aku yang kenal ko kat bangi cakap.....


pa lu kena cekup.betul?


ik! ik! ik!

Luca De Ketiak said...

cekup ngan sape? ngan gua?

da tak larat nak cekup da tu..

Anonymous said...

saya x kte kamu DIKTATOR dalam kete ari tu, BK yang kte.. saya ANGGUKkan aje.. hehehe...

-LiYanA.MazLan-