Monday, March 1, 2010

(azhan bahakodin) mengorat pesen hamjadah

ayan yang kini sudah single, dalam cubaan mengisi kekosongan jiwa, mengajak kami berjalan2 di alpha angle.

berhenti sebentar di royal sporting house kerna ternampak sorang awek yang bekerja di sana.

awek tersebut memakai name tag "trainee". huh! takde nama lain mak bapak dia nak bagi.

ayan memulakan langkah.

"dik, mana satu kasut yang new arrival?"

awek trainee memberi jawapan yang cukup rileks. kalo owner company ni tau, konfem bleh up awek ni pegi jawatan manager.

"yang ada tag "NEW ARRIVAL" tu sume kasut new arrival."

p/s: kalo camtu gayanya ayan mengorat, lambat lagi la pakcik bahakodin nak dapat menantu.

7 comments:

saya said...

hahaha mmg betol la kan yg dia patot jawab kan? haahahahaha

starsyeea said...

haha...aku bgga dgn jwpn beliau =p

AZLAN MOKHTAR said...

pegi dah!!

she-G said...

salah ke jawapan tu????

10tonmind said...

hahahaha...betol pe bdak pompuan tu jawab kihkihkih

gadis sebelah pintu said...

heh. boleh tahan kerek makwe tu..

[ o k e d ] said...

ah dulu dengan oked pun sebab luca cakap dengan ayan, amek no fon budak ni, kau sms dia

tapi ayan cakap ayan sayang oked lagi, aduh macamana ni?