Tuesday, March 16, 2010

(gua) mengisi hari2 kosong tanpa ali di sisi

bapak gua da amik alih kompeni gua.

ali da keje ngan pidomat.

gua tak tau nak wat ape lagi.

nak jadi loyer takut masuk neraka.

nak jadi kerani, takde orang offer.

semangat masa gua lepak kelab negara subang, gua tengok dorang punye kedai burger sket punye stailo. tapi bisnes burger ni da banyak sangat bangsa melayu ceburi, kang tak pasal2 gua kena santau.

gua memang dalam dilema. bajet lusa nak pegi lepak penang. dengar cerita lepak kat sana stailo gak.

ape2 pun tunggu minggu depan, gua kena muhasabah diri sket. kalo ada projek baik, gua bagitau.

4 comments:

fndrocka said...

lepak batu feringgi

nizamsani said...

apa kata kau mula bercucuk tanam.

aishah_conteng_je said...

macam mana nak layak study law kalau belajar office management je?

Anonymous said...

alah.. takde study sex education pun bleh make love? lebih kurang la tu kaedah mantiknya..