Tuesday, April 6, 2010

( i ) login fesbuk dapat rm100 je?

mulai hari ini i nak keje kuat2. pagi petang siang malam i nak keje je.

i kumpul duit banyak2, pastu beli kasut kat bawah ni.


ha.. da beli kasut ni, i nak pakai, ambik gambar banyak, wat picture profile kat fesbuk pastu tag semua orang kat fesbuk, paling utama i nak tag budak2 group "dapat rm100 tiap kali log-in fesbuk".

i saje je nak bagi budak2 group "dapat rm100 tiap kali log-in fesbuk" jaki ngan i.

ye la, apa barang asyik2 amik gambar pegang duit, takpun letak gambar kete. dah la letak gambar kete bmw 3series je, pastu bukan bmw dorang plak tu. huh! kalo i, tak ingin i nak beli kete bmw 3 series tu. murah sangat.. 200k je. kata banyak duit kan.. baik i beli kasut jimmy choo ni.. letak kat kaki je tau. kalo budak2 group "dapat rm100 tiap kali log-in fesbuk" tengok kasut i, mesti dorang serik nak letak gambar dorang pegang duit lagi kat fesbuk dorang.

o.klah u all. i nak tido ni. besok i nak start keje kuat. tapi sambil2 tu tak lupa jugak nak berfesbuk. manalah tau ada rezki i, tiap kali log in dapat rm100 katanya kan.. nak tau? PM me now.. ik ik ik!

9 comments:

hard wannabe said...

macam siot lah lu punya gedik. menjadi pulak tuh. haish!

Dashing Days said...

gelak tetap maintain same walau dh jadi gedik hehehe

pu3iman said...

rasa getik plak ngn lu punya gedik! tp mmg tahap awek2!! terus kan usaha lu ehhh usaha u tawww aauuwww.... :p

CikMelur said...

comel lah yu!!~

Miss Lalitha said...

mcm gamp---.

Anonymous said...

Lepas ni gua nakk... tangkap gambar dgn awekk2 pastu taruk kat iklan...sape rajin login pecbuk dapat awek2 cun! amacam !

pakkordi said...

Nauzubillah, jangan la bini gua nampak kasut ni. Nahas gua.

marinirafar said...

nasib i perempuan jenis pakai selipar. kalau tak, pakwe i lari. hihi

marinirafar said...

p.s: tapi kalau dah memang banyak duit, setakat 300k apa kisah ye dak?