Wednesday, April 7, 2010

(gua) hahaha.. tak kelakar..

loyar buruk yang gua rasa da tak bape kelakar..

1. nak makan katne?
"mulut"


2. nak kira sekali ke kira asing2?
"sekali je kira kak, kira banyak kali kang mahal pulak"

3. u amik course ape?
"kosmetik"


4. ko keje ape skang?
"lawyer. loyar buruk."


o.k tu je.. yang lain2 tambah sendiri. sebelum menutup bicara, gua ada teka-teki:

cc ape paling besar di malaysia?

tet!! masa da tamat.

jawapan: klcc

12 comments:

pu3iman said...
This comment has been removed by the author.
pu3iman said...

waaahhh... dah takde entry awek2 lagi :p

5. hai sorang je ke? (ayat normal nak usha line)
"taklah...10 org ni" (padehal mmg jln sensorg pun..)

shakinah said...

aku tambah.

nak air apa?
i leb yu.

wtff

marinirafar said...

duduk kat mana?

duduk kat sini!

(padahal, tengah berdiri)

gua.kringet said...

Burger apa yang paling happy?

BERGEMBIRA!

CikMelur said...

awak kat mana? (tanya dlm ym)

saya depan PC nih.

macam hareem

haan said...

kalo sembang cik jah mak nyah kat pasar tu? kira lawak ke? contoh:

cik jah: beli ikan ke jah?
mak nyah: tak la. masak nasi.

Luca De Ketiak said...

lawak dear..

hahaha..

she-G said...

aweks sweet : tu base basi

org melayu kan ramah..plus tak de idea nak stat bual

tp yang dalam entri tu mmg kuang hajoo..

fndrocka said...

kelakar number 2 tu mcm masih relevan je utk aku.huhu.
yg lain dah annoy

mugiwara said...

tenkiu shakinah!
nak try a skali due~


aku : pukul berapa ek?

dia : ko nak pukul brape kali, cube cakap. tangan aku ringan ni.

[aku. tangan memang ringan tibe tibe kalau dengar jawapan camni]

Farid Ahmad™ said...

aku : pukul berapa skang?

member : pukul babi sampai mati..



celaka! sumpah aku beli jam tgn pastu..