Monday, June 14, 2010

(budak setan) setan pun menangis tengok film ni!

ciri2 budak setan malaysia:
1. rambut condrose.
2. kawan2 sume stok cakap kuat2, konon2 best.
3. kira paling jahat, letak cicak dalam air tin berkabonat.
4. kena denda ngan lecturer.
5. bergaduh time main bola, terus kena jumpe naib canselor.
6. cakap lemah lembut
7. cayor ngan pompuan

o.k, ada banyak lagi tapi gua malas nak ingat takut jadi busung dalam ati gua.
kita berpindah ke ciri2 budak setan brazil.

ah! gua dah malas nak menulis. lu orang tengok je kat bawah ni. ini betul2 satan!

oh hell yeah!

10 comments:

fndrocka said...

si setan tu juga seorang yang ada 'art'..hormat orang kampung/orang tua-tua

nizamsani said...

tu belum lagi ciri-ciri berdasarkan filem ali setan.

J. Love said...
This comment has been removed by the author.
J. Love said...

dan kalau nak bagi surat amaran, jangan pos ke rumah. tapi sila pass kat budak setan tersebut. CONFIRM surat tu sampai kat tangan mak bapak.

dan naib canselor keje dia dismiss student.

Anonymous said...

apahal ko design buku sembang kencang macam tu weh.


terbantut selera aku nak beli.

Luca De Ketiak said...

bila masa lak gua design? lu baca leklok kat kulit tu.

pereka kaver kata itu ala2 vintage.

takpe, yang gua design, minggu depan keluar..

Sylarius said...

peh, filem city of god ni buatkan gua takut nak datang brazil.

Anonymous said...

ah...pidoh sendiri yang cakap ko yang design.Ni statement dia.

" Sapa buat design tu pidoh?

Sedih betul aku tgk.Takpa lah..harap isi dia bagus.

June 13, 2010 1:51 AM
Blogger FdausAmad said...

kahkahkah..

Ini design luca yang buat.

Konsep buku motivasi minda..gambar pun kena stail buku motivasi."


ha...tak ngaku lagi? keh keh keh..


ni ha..sekali dengan link aku bagi:

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=4866826589188550025&postID=3675656639174802555&isPopup=true

mikhaelahmad said...

mantap seh. comel je kan budak setan malaysia.

meo sepul said...

condrose tu menatang pe???

ikut suke hati telo lu je ek...