Thursday, July 15, 2010

(gua) daging itik takdelah sedap mana

law of attraction.

last entry gua tulis pasal gua tak penah makan daging itik. hasilnya, ari sabtu besoknya gua makan itik panggang dekat restoran abdullah chan, bangi dan ari ahad mak awek sweet masak rendang itik. kiranya minggu2 bersama itik di sisi.

2 perkara gua dapat simpulkan:

1. daging itik takdelah sedap mana. takleh jadi makanan feveret gua la.
2. tiap kali gua tulis pasal benda tu, mesti gua boleh dapat benda tu dalam masa terdekat. huh! nasib baik gua tulis pasal daging itik, kalo gua tulis pasal daging babi? tak pasal2 perut gua kena samak dengan sabun taharah.

4 comments:

she-G said...

cubalah make wish bnda lain...cam..kawen dgn awek sweet ke...kan best???
eh..ke dah kawen??hehehe

hentakbelipat said...

cube la lu sebut nak belanje kwan2 terdekat...comperm laju je gua sampai office lu

Syazwan VL said...

xpun lu cuba la wish nak bg duit kat silent reader lu ke...dengan pantas gua sampei....

Yatre Hayati said...

tak pernah makan daging itik....tak taste ke??