Monday, August 16, 2010

hari raya menjelang tiba

camne kita nak tau raya dah dekat?

1. kita dapat kad raya.

2. ada banner selamat ari raya berserta gambar wakil rakyat yang tak penah pun melawat kawasan.

3. ada berita budak kudung sebab main mercun.

4. ops sikap keberapa juta ntah dah mula.

5. polis banyak buat roadblock.

lain2 tambah sendiri..

12 comments:

the bert said...

bila kt tv dh kuar muka pembawa berita gembira..
esok raye..
hehe

she-G said...

err...ramai orang bratur kat bank kes nak tukar duit singgit??aci tak??

she-G said...

owh..dan bile saf trawih dah tinggal satu saf je...

MOFASAD said...

lagu perbet gua.. sudirman kuar jugak. haha

the bert said...

@she-g
n kat bank pon duit singgit dh start abes..hehe

Fa-T said...

dah kurang dengan bisikan yusop taiyob!

sinaganaga said...

6. bila kita rasa duduk kat office pun dah macam tak ada makna lagi dah, ha ha.

Emira Darmia said...

bila bos tanye..."sape lagi belum apply cuti raya..cepat apply...lambat i x approve...raya kat opish"

meo sepul said...

lu cite raye yg mane nih???

hentakbelipat said...

bila lu dah start mencarut yang bukan2 balik

Mimis said...

maybe bile dah start tukar langsir baru.. hmmm

deus X machina said...

bila lu dah start mencarut kat fesbuk