Thursday, September 2, 2010

buffet ikea sucks!

buffet di ikea adalah antara buffet buka puasa yang paling tak best gua penah pegi.

rasanya tak berbaloi bayar rm25 plus-plus untuk makan nasik, bihun, ayam kurma cair, daging gulai cair, sambal sesungut sotong serta air soya. amat tidak berbaloi.

baik pegi beli nasik kerabu kat putrajaya, murah je dan kalo ada rezki, dapat gesel-gesel dengan awek gomen.

huh!

13 comments:

sastraboy said...

makan kat rumah aa, lg best!

hehe.

Lann Shaukani said...

sekarang makan kat restoran tak best dah. semua nak profit je!

momguess said...

sesungut sotong je yg tingal
badan nye mana pergi?
huhhhhh

ikea product sweden
mana diorang tau nk masak bufet ramadan kan

Lucius Maximus said...

Subhanallah

Lucius Maximus said...

Subhanallah

nizamsani said...

makan kat rumah lebih nikmat.
lepas makan boleh terus baring.

mcjust.lol said...

ayam kurma cair? huhh. sia sia je bayar rm25 plus plus.

Syima Syaz said...

makan kat rumah la....
mak masak!

deus X machina said...

astaghfirullahalazim

'izzat said...

lu kena game sama ikea.

thn lps wa kena jugak, tp time tu bru rm17++


igt ada buffet meatball ke chicken chop ke. skali nasi campur,betul kata lu,

baik gi bazaar taman tun,untung dpt gesel ngn milf.

noor afzan said...

gatal!
hoho~

puding roti said...
This comment has been removed by the author.
puding roti said...

sy setujuu! ms tgh syiok mkn lauk daging kt buffet ikea dl, sy tergigit benda keras. bl tgk baik2 rupanya seketul gigi. sy harap tu gigi lembu, bkn gigi tukang masak. iyeww