Thursday, August 4, 2011

Nando Parrado



Gua tengok cerita pasal mamat ni dekat History Channel semalam.

Mamat ni memang style dan power.

Gua nekad nak kumpul duit nak beli spek macam mamat ni pakai time raya.

Kalau lu nak tau, macam mana rasa daging orang, lu orang kena tanya mamat ni.

Power. Memang power mamat ni.

1 comment:

SynicalMind said...

gua dah tengok docu ni minggu lepas, kagum sial dengan mamat dua orang ni! lu penah tengok cite `alive'? yang brader ethan hawke berlakon tu...