Monday, October 24, 2011

Octtwtfest

Sana sini orang dok cerita pasal Octtwtfest. Lancau apa gua nak pergi Octtwtfest, twitter pun gua takdak. Ah, Aloy Paradoks yang konon star tu pun takdak twitter, gua takat berlakon satu babak dalam filem Kontradaksi ni apalah sangat.

Tapi gua harap dorang akan buat satu event khas untuk Fesbuk pulak. Ah ini lagi satu celaka, fesbuk pun gua takdak sekarang ni.


Mamat tak bersosial rupanya gua ni. Baiklah, gua akan pergi makan taik dan mati.

P/s: Mamat berlakon Ratu -Tihany dekat TV9 ni macam celaka.

9 comments:

Wadi AR said...

gua baru lepas tengok cite tu. siott!

bact. said...

kau bukan ada kembar ke kat fesbuk?

ENCIK TIKUS said...

aloy ada acc twitter la woi !

pakkordi said...

Kau organize lah #NovYoujizzFest mut. Firdaus Abdillah sure pergi punya. Kakakkaka.

aloy_paradoks said...

mcm bagus je nak mencarut sana sini.

Berto said...

Mohon join #NowYoujizzFest

gilaweb said...

haha nice word haha

Luca said...

Kakakaka... #NovYouJizzFest ni budak2 bengap IT takleh join lah. Kerajaan dah block.

pakkordi said...

Kau dah tukar ip address DNS dalam kompiter kau blom? Mari kita #NovYoujizzFest segera.

Host ialah Berto. kah kah kah!