Thursday, August 13, 2009

(ayan) janji manis gf nya..

dulu2 ayan ada gf. mmg hebat gf dia. kalo nak banding ngan ayan, mcm langit bumi.
ayan time spm paper quran sunnah dgn syariah pun dapat 7. paper arab dpt 8 pun ustaz dah peluk2 sini.
gf dia champion tilawah peringkat kebangsaan. huh! taun ni tahap antarabangsa pulak. menang wang puluh2 ribu, dapat pg haji free lagi, plus dpt jadi pengacara tibi lagi. mmg kaya n glamer la.

gf ayan pernah ckp direct ngan gua.

"nnt kita blanja korang makan kambing golek kat restoren al-kuffah."

sampai la ni, jgnkan kambing, bau siput sedut pun gua tak pernah dapat.

gua positif mungkin gf ayan betul2 lupa, bknnya terjangkit dgn sifat penipu dan suka memungkiri janji dan khianat mcm bf dia tu.

huh!

p/s: ayan, gua report kat pidomat, lu tak datang kenduri akikah anak dia coz lu nak pegi piknik kat sungai congkak. lu tau la nasib lu..

7 comments:

puding roti said...

ehh..knp rs mcm suwit gila entri ni?

BajuKurung said...

hahaha.. gf dia nk banje lu pun dia pk 2,3 kali..

paiseh said...

jangan kata makwe ayan yg johan tilawah kebangsaan tahun lepas.. gua kasi letup juga kang!

[ o k e d ] said...

gua baru je masak siput sedut..gua wat bekal g keje..sedapnyeeeee....

FdausAmad said...

gua tak nampak muka lu ayan,taula....
luca,tlg ensure dia datang...

Luca De Ketiak said...

pud,
janji manis mmg ar sweet. kita je rs twr.

bk,
kalo blanje lu mngkin dia terpk.hahaha.

paiseh,
lu kenal ka itu syarifah?

oked,
lu potong bontot dia tak? ssh nnt nak sedut.

pidomat,
gua boleh confirmkan, dia tak datang

[ o k e d ] said...

mesti r..gua pakar masak2..sedapnyeeee